PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
28.08.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Miquel, Paco, Subgate
 
 
Studio 54 zve na víkendové afterparties a přínáší videa Tommyho Rogerse a Enrica z Amnesie!
Léto se pomalu ale jistě chýlí ke svému konci a letošní prázdniny se již za několik málo dní stanou minulostí. Vyražte proto se svými přáteli do vašeho oblíbeného klubu a následně si vychutnejte poslední prázdninové afterparties v pražském klubu Studio 54, na kterých vystoupí nezkrotný bavič Paco, Subgate, Miquel, Béda, Migell nebo Yan Dark! V této tiskovce navíc můžete shlédnout videa z nezapomenutelného vystoupení Tommyho Rogerse a Enrica v jednom z nejlepších klubů světa - Amnesii na Ibize!
 
Pokud vyrážíte do víru velkoměsta již v pátek a budete chtít aby vaše zábava pokračovala i po zavření vašeho oblíbeného klubu, vyražte společně s přáteli na sobotní after do Studia, kde Vás bude bavit trojice dj's, kterými jsou energický Paco, zástupce výhodočeské scény Miquel a člen crew Studia 54 - dj Migell!

Na nedělním programu tohoto afterklubu jsou tři ostřílení dj's v sestavě Subgate, Béda a Yan Dark, kteří Vás rozhodně nebudou šetřit a díky jejich stylové rozmanitosti se můžete těšit opravdu na skvělý mejdan se vším všudy!

Obě dvě afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy se o jejich start postarají talentovaní dj's Billy Bright a L'sada. Pokud se dostanete do prostor klubu o něco dříve, můžete si zpříjemnit čekání při vašem oblíbeném drinku v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horní části klubu.

TOMMY ROGERS & ENRICO V PŘEDNÍM SVĚTOVÉM KLUBU AMNESIA NA IBIZE!

Podívejte se na krátká videa z party Espuma, kde vystoupil Tommy Rogers společně se svým kolegou ze Studia 54 - Enricem a nasajte atmosféru vyhlášeného světového klubu...




 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016