PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
07.08.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
L'sada, Peet, Migell
 
 
Studio 54 vás zve na další víkendové afterparties s Peetem, Adlet, Faithem, Petem Walkem!
I tento víkend si pro vás pražské Studio 54 připravilo další afterparties nabité jedinečnou atmosférou, na kterých se budete rozhodně skvěle bavit! Tento víkend se za mixážním pultem objeví sestava předních rezidentů tohoto klubu v čele se svůdnou Adlet, Peetem, Faithem, Petem Walkem, které budou supportovat talentovaný L´sada a P-jay.
 
Pokud patříte mezi ty, kteří si rádi prodlouží svou večerní jízdu o skvělou atmosférou nabitou afterparty, můžete si být jisti, že pražský afterklub Studio 54 Vás opět rozhodně nezklame.



Již tuto sobotu 7.8. se za mixážní pult postaví člen jedné z nejoblíbenějších djských dvojic současnosti Tommy Rogers & Peet – dj Peet, nestor pražské houseové scény Pete Walk a talentovaný L´sada, který Vás zaručeně roztančí a rozproudí vám krev v žilách!

V neděli se můžete těšit na sestavu, které bude vévodit houseová princezna Adlet, které bude sekundovat energický Faith a P-jay, jež vám připraví pestrý hudební mix plný toho nejnovějšího, co současní světoví producenti nabízí!

O start obou afterparties se postará již zmiňovaný L´sada a Billy Bright, kteří Vás roztančí a správně naladí od 4 hodiny ranní.

Pokud dorazíte do prostor klubu o nějakou tu chvíli dříve, můžete si zpříjemnit čekání na nadcházející afterparty v naší non-stop kavárně s hernou, kde Vám naši barmani namíchají drink dle vašeho přání!

Více info na www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016