PARTYINFO

 

CONFESSION

Datum konání:
24.07.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Kostel
DJs:
David Bowles, Lumiere, Manio, Petr K
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Confession party - taneční zpověď v novém pražském klubu Kostel
Sobota, předpověď počasí nic moc, na výlet k vodě je příliš chladno - kam vyrazit? Odpovědí na tuhle otázku by pro vás mohla být nová klubová noc s názvem Confession (zpověď), která startuje v taktéž novém klubu Kostel v Michalské ulici v Praze.  
 
Na první Confession se sejdou hned čtyři známá pražská Djská jména, kterými jsou bratři: Lumiére, David Bowles, Manio a Petr K, jejichž nesporné duchovní kvality není třeba všem zasvěceným jistě zdůrazňovat. A bude to velká spirituální zábava, protože pánové se dohodli, že se budou po celou noc střídat za Dj oltářem co 2 pecky! A pozor - jako příjemné letní překvapení bude do Kostela po celou noc VSTUP ZDARMA!  



No a pokud budete mít chuť se v sobotu večer ještě před zpovědí trochu rozehřát, přijďte na zpovědní warm-up od 20.00 do baru Propaganda, který se nachází v těsné blízkosti Kostela v Michalské 12 - budou tam na vás čekat hříšné speciality na grilu, které můžete spláchnout Křídly za křesťanskou cenu, pouhých 50,- kč! 

Přijďte se zbavit svých hříchů ke zpovědi do Kostela již tuto sobotu 24.7. od 22.00 ! Klub Kostel najdete na adrese Michalská 27, Praha 1. 

www.klubkostel.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016