PARTYINFO

 

KOSHEEN

Datum konání:
16.09.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
Kosheen (uk)
Popis:
start 20:00, vstup 750 czk, vip 1600 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Kosheen představí v SaSaZu novou desku Independence
Vystoupení britské skupiny Kosheen, které proběhne ve čtvrtek 16.9.2010 v pražském klubu SaSaZu, přinese i novinky z dlouho očekávané desky. Kytarista Mark Davies (Markee Substance) potvrdil, že si pro Prahu připravili speciální show, kde zazní kromě staršího repertoáru i skladby z téměř hotového alba, které ponese název Independence. Kapela k tomu došla logickou úvahou – po Resist a Damage přichází Idependence.   
 


Kompletní seznam skladeb ještě není sestaven, ale mezi klíčové skladby řadí už teď např. Waste, Spies, Addict, Harder They Fall, I Don´t Need It. V jedné věci ale jasno rozhodně je. Z popovějších nálad, které jsou patrné zejména na posledním albu, se kapela nekompromisně přesouvá opět více k tanečním věcem. Pod vlivy electra a ravu vzniklo album, které bude dle autorů hodně svižné a taneční. Prostý důvod pro poslech a ke koupi nové desky najdeme hned v názvu prvního singlu - Get A New One.

Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketpro za 750,- Kč / VIP all inclusive za 1600,- Kč. Nejlevnější vstupenky jsou v tuto chvíli vyprodané.
 
Kosheen se vrací do SaSaZu!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016