PARTYINFO

 

DJ BRIAN BIRTHDAY PARTY

Datum konání:
03.09.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Rodrigo Ardilha (Interessa, Brasil), Miss Klauss (W Club, Brasil), Hector Lopez (CDM, Spain), Soulgangsters, Brian, TT, Simon
Info:
http://www.djbrian.cz
info@sasazu.com
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk
 
 
Zahraniční hosté na narozeninách DJ Briana v SaSaZu!
Na první zářijový pátek se v SaSaZu chystá velká párty, na které oslaví svoje narozeniny pražský DJ Brian. Ten zažívá svůj nejlepší rok třináctileté kariéry a se svým projektem Soulgangsters vydává mnoho tracků na nejrůznějších labelech. Letos byl už na 2 tour po Brazílii, zůčastnil se Miami Winter Music Conference a hrál na hlavní stagi dvou našich největších festivalů Pleasure Island a Mácháč.
 


Na svou velkou narozeninovou party si pozval své oblíbené DJe z nejrůznějších koutů světa. Až z Brazílie přiletí zahrát DJ RODRIGO ARDILHA, který patří mezi TOP 20 brazilských DJs, dále brazilská DJka MISS KLAUSS z Rio de Janeira, ze španělska DJ Hector Lopez a ze sousedního Slovenska DJ FRESH CLUBBER, rezident nejlepší slovenské párty Le Grande House. Samozřejmě se představí i projekt SOULGANGSTERS aka BRIAN & TT, kteří premiérově zahrají svůj nový single. Dalšími hosty jsou DJ Simon a DJ HRUSHA, který je rezidentem Libereckého klubu Ďábelská Huť. V SaSaZu bude výkonný sound systém od L-Acoustics a o projekce se postará VJ Martin. Tyto 4 zahraniční a 4 domácí DJs máte možnost slyšet za pouhých 150,- Kč.



www.djbrian.cz

www.sasazu.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016