PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
03.09.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Enrico, Tommy Rogers, Ronny, Billy Bright
 
 
Studio 54 opening night s Tommy Rogersem, Enricem, Ronnym a Billy Brightem!
První zářiový pátek odstartuje novou klubovou sezónu stále více úspěšnější rezidentní noc předního domácího afterklubu, kterým pražské Studio 54 beze sporu je, Studio 54 night, na níž se představí nejvýraznější postavy tohoto afterklubu v čele s Tommy Rogersem a Enricem, kteří vystoupili 15. srpna v nejlepším klubu zeměkoule - Amnesii na veleslavné Ibize. O support se tentokrát postará velmi oblíbený Ronny a talentovaný Billy Bright, kteří jen přispějí uchu lahodícími tracky, jež dodají tomuto eventu tu správnou atmosféru!
 
Prvním, kdo rozproudí krev ve vašich žilách a náležitě roztancuje všechny všudypřítomné je nový objev Studia 54 - dj Billy Bright, který se díky vkusné kombinaci starých a osvědčených hitů s tím nejnovějším, co současná scéna nabízí, dostal rychle do podvědomí návštěvníků tohoto prestižního klubu. Billy Bright přesně půl hodinu po půlnoci předá pomyslné žezlo dnes již stálici domácí scény - Enricovi, jehož set je vždy plný osobitých a energických tracků, které Vás jednoduše dostanou. Není tedy divu, že je obsazován na přední domácí festivaly a parties, mezi které patří například Mácháč, Pleasure Island nebo úspěšné akce v pražském Sasazu.

Prime time bude tentokrát patřit jednomu z nejúspěšnějších českých djů současnosti - Tommymu Rogersovi, jehož úspěch na poli domácí elektronické scény nezná konce. Prestižní vystoupení v anglických klubech Fire nebo White House a především na slavné Ibiza v klubu Amnesia to jen dokazují a potvrzují jeho kvality.

O zakončení zářiové Studio 54 night se postará oblíbenec ze stáje Studia 54 - dj Ronny, jehož sety mají vždy nepopsatelný drive, který ocení každý návštěvník této party!

Oficiální Studio 54 Night afterparty startuje již ve 4 hodiny v pražském klubu Studio 54, kde bude rozjetý mejdan pokračovat až do odpoledních hodin!

Více informací na www.studio54.cz a www.mecca.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016