PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
01.10.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Subgate, Pete Walk, Yan Dark, Mark Evil
 
 
Říjnové vydání Studio 54 night v Mecce již tento pátek!
První říjnový pátek bude v pražkém klubu Mecca opět nabito po strop. Na programu tohoto předního domácího klubu je další vydání prestižní noci Studio 54 night at Mecca, která reprezentuje sound nejznámějšího českého afterklubu Studio 54 a jejíž popularita mezi party people je čím dál tím větší. Říjnové vydání Studio 54 night bude mít v rukou trojice předních rezidentů tohoto klubu v čele s djem nastupující generace Subgatem, dnes již legednárním Petem Walkem a Yanem Darkem, o jejichž support se postará talent letošního roku - dj Mark Evil.
 
Celý večer otevře již zmiňovaný Mark Evil, o kterém se dá právem tvrdit, že je djem nastupující generace, který je stále více bookován do předních klubů po celé České republice. Bezprostředně po jeho opening setu se můžete těšit na energického Yana Darka, který Vás zaručeně rozproudí tracky s vokálovými prvky a přispěje tak ke gradaci celého eventu.

Vrcholem říjnové Studio 54 night bude vystoupení dje Subgatea, který má na svém kontě celou řadu vystoupeních na prestižních domácích parties a festivalech po boku věhlasných umělců světového formátu a také vystoupení v zemích jako je Kostarika, Švýcarsko nebo Sri Lanka, která výrazně přispěla k jeho pozici na domácí scéně.

Posledním vystupujícím je dnes již legendární dj a dlouholetý rezident Studia 54 - Pete Walk, který má v posledních letech stále více nabitý kalendář akcí. Mimo djingu se věnuje také vlastní produkci a radiové show Proud Nation, kterou kormidluje společně se svými kolegy z projektu Proud M.

Další nezapomenutelný večírek pod taktovkou afterklubu Studio 54 - to je říjnová Studio 54 at Mecca!


Navíc pokud potvrdíte účast na facebookovských stránkách události, dostanete se na tuto party zcela zdarma!!!!

více info na www.studio54.cz a www.mecca.cz
 
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům páteční Studio 54 night a zve na říjnové vydání!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům páteční Studio 54 Night v Mecce
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016