PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
01.10.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Subgate, Pete Walk, Yan Dark, Mark Evil
 
 
Říjnové vydání Studio 54 night v Mecce již tento pátek!
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům páteční Studio 54 night a zve na říjnové vydání!
Studio 54 crew děkuje všem clubberům, kteří navštívili opening party populárního večírku Studio 54, který proběhl uplynulý pátek v pražské Mecce, kde vystoupil Tommy Rogers, Enrico, Ronny a Billy Bright a zve vás na říjnové pokračování se Subgatem, Yanem Darkem, Petem Walkem a Mark Evilem, které proběhne 1.10.!
 
Po dlouhé době byla pražská Mecca opět narvaná až po strop. Přední domácí afterklub Studio 54 totiž party people představil Opening party prestižního pražského večírku Studio 54 Night, na kterém se představili přední rezidenti tohoto afterklubu Tommy Rogers, Enrico, Ronny, kteří byli sekundováni talentovaným Billy Brightem.



Atmosféra tohoto mejdanu s velkým M byla opravdu strhující a za to patří velký dík především Vám návštěvníkům páteční Studio 54 night!

Těm, kteří se zářijového dílu nezúčastnili, posíláme pozvánku na podzimní díl této akce, která proběhne 1. října a na níž vystoupí čtveřice zástupců Studia 54 - Subgate, Yan Dark, Pete Walk a nováček Mark Evil. Více informací naleznete na facebookových stránkách a domovských stránkách Studio 54 - www.studio54.cz.

Těšíme se na vaší návštěvu!
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům páteční Studio 54 Night v Mecce
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016