PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
17.09.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Netsky (hospital rec.), Ghonzales, 2K & Sweg (shadowbox.cz)
Popis:
start 22:00, vstup 200/250 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Roxy Tribal Pass: Na párty do Roxy až se slevou 30% Netsky na Bushi v nové Roxy: biografie
Zlomený podzim v nové Roxy: Netsky, Icicle, Skream, Breakage, Andy C
Podzimní klubová sezóna se kvapem blíží a my vám nabízíme přehled polámaných akcí, které jsme pro vás přichystali do nové Roxy. Na zářijovou Bush přijede 17. nejžhavější přírůstek stáje Hospital Netsky, který na jaře vydal svoje debutové LP a je označován za největší objev drumandbassové scény.
 
V říjnu se vrací Beatcase, na kterou jsme 9. připravili těžkotonážní line up. Skream už Roxy jednou dostal do kolen, a tentokrát nám přiveze zbrusu novou desku Outside The Box považovanou za adepta na elektronické album roku. Premiéru si u nás odbude Breakage, další velké jméno dubstepové a drumandbassové scény ze stáje Digital Soundboy, kde letos vydal veleúspěšné LP Foundation. Na říjnovou Bush potom 15. přijede holandský Icicle, který se proslavil svým minimal pojetím drumandbassu na Frictinově labelu Shogun Audio.



V listopadu potom 19. Roxy rozseká Andy C, který nám tak téměř přesně po roce vynahradí vystoupení, které muselo být loni kvůli zdravotním důvodům zrušeno. Novou Roxy otevřeme drumandbassem již 4. září, kdy na jednom ze dvou otevíracích mejdanů zahrají rezidenti Im Cyber a Ghonzales, které doplní 2k, Sweg a Nitrous.



Kromě nového interiéru a nabitých parties chystá klub novinku pro pravidelné návštěvníky, o níž bude podrobně informovat už velmi brzo. Kompletní informace k programu najdete na našem webu.

www.roxy.cz
facebook fanpage: Roxy Prague
Twitter: Roxy_Prague


 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Bushe od Katky
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016