PARTYINFO

 

HOUSE IMPORT

Datum konání:
04.09.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Central Station
DJs:
Progressium, Frost, Kristian Bass
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
House Import v pražském klubu Central Station
4. září se uskuteční v luxusním baru Central Station v Praze na Žižkově party noc v rytmu house a to více jeho stylech. Tento večer pojede pod taktovkou československého djs projektu HouseImport.cz, jehož smyslem je osvěžit clubovou scénu v Praze a v celé ČR. 
 
Zakládající djs jsou Progressium, jenž je profesionální dj ze Slovenska zaměřující se hlavně na progressive a vocal house. Vidět jste ho mohli na největším slovenském festivalu BeeFree a ve více slovenských clubech kde velmi rychle získával své residentní noci, jež získavali velkou oblibu a těšili se vysoké navštěvnosti.

Druhý dj je z Čech a jmenuje se Frost. Tento mladý, ale talentovaný dj, se zaměřuje na velmi energický house typu electrohouse a funky house . Známý je spíše z clubu na Litoměřicku a Kladensku, ale již ve 23 letech dostává nabídku hned ze čtyř klubů v Praze , a díky těmto nabídkám se Dj Frost přesouvá do Prahy a společně s již zmíněným Djem Progressiumem zakládá projekt HouseImport.cz. Navíc jako host přijal pozvání Dj Kristian Bass z All4djs agency, který vás svým setem nenechá ani chvíli v klidu!

Central Station Bar najdete na Žižkově v ulici Sabinova 2. A vstup? ZDARMA! Tak neváhejte - Čeká vás naplno prožitý večer s profesionálními dji v luxusních prostorách Central Station Baru!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016