PARTYINFO

 

BASSDACASTLE VOL.6

Datum konání:
03.09.2010 - pátek
Místo konání:
Hustopeče nad Bečvou - zámek
DJs:
Katcha & MC Katrin, MoreBeat, Bifidus Aktif, Local Heroes & MC Tweety Twizta, Thiew, Hrr.nec, Kotlyk, Romitronic, Marcco, Parabot
Zámecký park - 20h-04h diskotéka, 04h-08h DnB
Afterparty - Schooler, Myshak
Info:
http://www.bassdacastle.com
info@bassdacastle.com
Popis:
Taneční open-air na nádvoří renesančního zámku 19-04 hod., afterparty 04-08 hod. Zámek a zámecký park Hustopeče nad Bečvou VJ projekce: Čert a Káča, Cyberlights lighting, 8 kW Alienic sound, kompletní zastřešení stagí v případě deště, 2 výčepy, fotbálky, bohatá nabídka jídla, stanování na zámecké louce atd...
 
 
Zámecký BassDaCastle nabídne českou drum’n’bassovou špičku
Exkluzivní prostor nádvoří renesančního zámku v Hustopečích nad Bečvou bude v pátek 3.9.2010 už pošesté hostit stále zavedenější moravský open-air BassDaCastle. Nádherně osvícené arkády se opět stanou svědky párty za účasti 13 DJs a dvou MCs. Nádvoří opanuje drum’n’bass, zámeckou místnost polámou rytmy breakbeatu a dubstepu, výletiště v zámeckém parku nabídne třetí podium s tradiční venkovskou diskotékou, kterou v ranních hodinách vystřídá taneční afterparty.
 
Po loňských ročnících, kdy se akce účastnilo pravidelně vždy kolem 1200 návštěvníků a na zámku se vystřídaly jména jako Brookes Brothers, DJ Ink, Youngman MC či polská Push, se letos pořadatelé rozhodli pro line-up poskládaný výhradně z domácí deejayské špičky. Důvodem rozhodně není neúspěch minulých dílů, ale prostý fakt, že pořadatelům letos prostě zbylo méně volného času. I tak se ale je na co těšit. Hlavní taháky v podobě Lamata z dvojky MoreBeat nebo líbezné dámské duo Katcha & MC Katrin není snad třeba ani představovat, také ostatní jména slibují poctivou dávku kvalitního drum’n’bassu. Ať už to bude Bifidus Aktif, Thiew nebo Hrr.nec, po dvou letech se také na zámek vrací téměř rezidentní uskupení Local Heroes, letos konečně za doprovodu výtečného MC Tweety Twizty. Návštěvníci se už můžou tradičně spolehnout na kvalitní zvuk a také bohaté osvětlení využívající historických arkád a zámeckých zdí.



O breakbeatovou stage se postará Pohon Crew, která nominovala čtyřlístek deejayů Kotlyk, Romitronic, Marcco, Parabot, jež tanečníky provedou styly od minimalu přes breakbeat až po dubstep.



Heslo akce „Párty, kde si každý najde to svoje!“ pak bezezbytku naplní třetí stage, kterou tvoří tradiční, místními vyhledávaná diskotéka na výletišti v zámeckém parku. Tu pak po ukončení hlavní stage nahradí afterparty, kde v rytmu DnB budou pokračovat Schooler a Myshak.

Na párty nebude chybět kompletní zastřešení v případě nepříznivého počasí, fotbálky a možnost stanování v zámeckém parku. Veškeré podrobnosti, line-up a praktické informace o této magické zámecké noci naleznete na webových stránkách www.bassdacastle.com.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016