PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
23.09.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Biscuit (nightphunk), Elektrabel
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? To období sladkého lenošení zdá se býti nenávratně za námi a teď zase pěkně do práce či do školních škamen, že? Užívejme si přitom pár posledních teplých paprsků, protože podzimní plískanice jsou už bohužel na dohled a vůbec nikdo na tom nic nezmění! Hlavně tam u vody už začíná v noci zima zalézat za všech dvacet nehtů... Popadněte tedy ve čtvrtek raději něco teplého na sebe, ať to neodstůněte, a stavte se za námi na Bukanýru - na dalším vydání pravidelné noci Unplugged, kde každý hraje úplně jinak. Tentokrát vás spolehlivě zahřejí a vaše chodidla doběla rozpálí: Elektrabel, Biscuit a Face.
 


Z téhle trojky úplně jako první po bílé klice dveří krátce po osmé sáhne sám rezident tohoto večírku – DJ Face. Obvykle tu hladí po vlasech svou příjemnou a lenivou muzikou pomalu se rozhlížející příchozí, tentokrát již od úvodích minut začne usilovně přikládat pod kotel. Topit se bude hlavně dubovým dřevem a při praskání jiskřiček vzpomínat i na kolébku techna – Detroit. Dub techno a detroit evropské provenience by vás měly náležitě naladit na set dalšího z účinkujících... Přestože Elektrabel zázračný vitamínový doplněk Bkomplex aktuálně rozšiřuje skrze své digitálky, na obou gramofonech o dvě hodiny později protočí velké množství dvanáctipalcových černých kol z bohatého techno archivu, až se podlaha vltavského škuneru bude chvět. Bojíte se? Nebojte, to utancujete, nejste žádná Béčka... B jako Biscuit aneb ten nejlepší zákusek, ta nejlepší sušenka, zde bude podávána úderem půlnoci. Druhý z domácích producentů holduje převážně nadýchané house music, ovšem teď dokáže, že mu ani breakbeat není cizí. Kašlete na adrenalinové sporty a přijďte se s námi zlomit v pase – je to osvěžující a bez trvalých následků! Tři hráči, tři styly – tak který si vyberete k divokému tanci, v němž partner není potřeba?!

I tentokrát se na palubě setkáte s pisálky a foťáky serveru Techno.cz, kteří se den co den starají o to, abyste měli na co klikat, co číst, co stahovat i co si prohlížet... Jsou poměrně vytížení, ale určitě stojí o to být v obraze. Poraďte jim tedy, co bude jednoznačně párty roku a kde by zcela určitě neměli chybět! Nebo snad máte tip na zajímavé album hodné recenze? Zastavte se na kus řeči a pojďme se společně vrátit k tomu letošnímu festivalovému létu, které bylo konečně úplně jiné než v těch letech předchozích. Zajímají nás vaše názory, zajímá nás i vaše kritika naší práce...  

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 21. října 2010 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Airto (Roxy) a Scoop.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016