PARTYINFO

 

HOME ACTION

Datum konání:
25.09.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Martin Haberland (SK), Jindra (bukanyr.cz crew), Tom Saver
Live:
Jan Kořínek & Groove + Ondřej Štveráček
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Sobotní Home Action U Bukanýra
Další pokračování „HomeAction“ (Houm Ekšn) již tuto sobotu, a to jako vždy v sestavě djs Tom Saver a Jindra od kterých uslyšíte house ve všech možných polohách. Na zářiový díl máme opět pozvaného hosta a to ze „zahraničí“ :) Tento Dj již v roce 2008 hostoval na Bukanýru a tedy po dvou letech se vrací na místo činu, aby rozhoupal naší kocábku. Je jím dj a producent Martin Haberland z Košic.
 
V současnosti je považován za absolutní špici mezi houseovými djs na Slovensku. Jeho nekompromisně precizní styl mixování a výjimečný cit pro hudbu a publikum, mu v posledních letech pomohly propracovat se z téměř neznámého lokálního košického dje do podvědomí mnoha fanoušků klubové hudby po celém Slovensku i v zahraničí.



Svou djskou "kariéru" začal jako rezident v košickém Joy's Clubu před více než 10 lety. Společně s Rollo Kadel a Maroš Glaubicom (Mr.G) položily základy klubové scény na východním Slovensku. Mezitím se Martin Haberland začal stále častěji objevovat i mimo Košic, na západním Slovensku, zejména v Bratislavě. Nezapomenutelným se stali jeho after-sety na doubledecker v Elam Klubu. Po zavření Joy's Clubu v roce '99 vytvořil společně s dalšími košickým djs koncept parties v klubu Vyagra, který si za krátký čas své existence dokázal vybudovat velmi dobré jméno. Spolu s dj-em Juniorem Vargasom se starali v klubu Vyagra o vlastní noc Strictly House, kde se vystřídala celá slovenská houseová djská špička, ale i zahraniční djs (např.: Meininger & Soap, Nigel Hayes, Courtney, Javas, Pavel Bidlo, Lumiere, Tvyks a další ...)

Má za sebou množství hraní ve Vídeňských klubech i v Čechách a na podzim roku 2000 se stal rezidentem všech akcí série Sushine Celebration. Jeho jméno se tak stalo synonymem "sluneční zábavy". V červenci 2001 nahrává pro podporu Sunshine Celebrations mixované CD "Sunshine Summer", které vydává Next Era. Koncem roku 2000 společně s Maroš Glaubicom (Mr.G) vytvořili společný hudební projekt, jehož výsledkem je několik zdařilých tracků, o kterých se mnozí zainteresovaní vyjadřují s uznáním. Od ledna 2001 jejich spolupráce prorůstá do konceptu pravidelných měsíčních parties v bratislavském Elam klubu, pod názvem Music Is Everything, kde vystupují ve společném více než 8 hodinovém setu ze 4 gramofonů.

Na jaře roku 2002 spolu s Marosi a Bratislavský dj-em Crumb založili Deep House label Benchmark Recordings. Nyní produkuje vlastní tracky a spolupracuje s talentovaným djem Mersey, Glaubicom a s českými djs Lumierem a Braunem. Jejich společnou produkci s uznáním ohodnotili lidé jako Nigel Hayes, Halo Varga, Hipp-E, Sasse, Hakan Lidbo, Ian Pooley, Phil Weeks, Tony Hewitt, Alex Dean aka Souldoubt, David Duriez, Liam Swarbrick (LHK) a Alex Moran.

Co tedy dodat? Music bar otevírá od 21h, terasa bude fungovat od 18h a bude vytápěna. Vstup jako vždy zdarma a tak dejte nudě volno a přijďte tuto sobotu na Bukanýra.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: http://www.bukanyr.cz/newsletter
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016