PARTYINFO

 

NOČNÍK 2010

Datum konání:
10.09.2010 - pátek
Místo konání:
Beroun - kemp Plešivec
DJs:
Ludmilla (hu), Kaplick & Saku aka Kapsak, Los Dodos, Adelight vs. Turtlesquad, Dave vs. Duff, Voita, Tomyk, Eddrum vs. Electrom, Toffa & Lishack, Caramba, Guy McAffer aka The Geezer (uk), Adam Vandal, Z-Aires, Aala, Frozty & Leia Organa Live set & decks show, Mejra, Chrpa vs. Marwin, Charly vs. Marty, Štéfa, Mikkim Live, Pixie & Suki, Beast 67, Rich, Basstien, MC Jacob
Popis:
vstup do 22:00 100 czk, poté 150 czk
 
 
Představujeme festival Nočník 2010
Protože večírků je všude plno a akce bude pouze přes jednu noc, na 10.9.2010 jsme pro vás přichystali festival pod názvem Nočník se třemi rozmanitými scénami. A kde že to vlastně bude? Nikde jinde, než v kempu Plešivec Beroun, který je proslavený dlouholetými, kvalitními mejdany. K slyšení bude spousta zajímavých djs a projektů na kvalitních zvukových aparátech. Ani případná nepřízeň počasí (ke které doufejme nedojde) nemůže akci překazit, protože dancefloor u breakbeatu a acidu bude zastřešen. U hlavního SLN baru bude postaven stan se stolními fotbálky a také velké, kryté sezení s pivními sadami, kde bude možno nechat odpočinout nohy.
 
Main stage bude patřit breakbeatu a headlinerem nebude nikdo jiný, než v Čechách dobře známá maďarská djka a producentka Ludmilla. O support se postará téměř kompletní sestava breakbeat.cz crew, Los Dodos, Substance D djs a spousta dalších. Stage bude situována v unikátním kopulovitém stanu - Sky Dome a ozvučena jedním z nejlepších zvuků, který lze v ČR slyšet – Noise Control Audio. Dočkáte se také speciálních dekorací a světelných efektů.

Acid Techno stage, která bude krytá šapitem a ozvučena Turbo Soundem, nabídne legendu (nejen) anglické acid techno scény. Představí se nám tedy Guy McAffer aka The Geezer. Dále se představí například Adam Vandal, Z-Aires, Aala a další.

Pixie, Suki, Beast 67, Mikkim a Bass Beast crew se pak postarají o hudební orgasmus milovníků Jungle a to prostřednictvím soundsystemu Funktion One, který se proslavil svou unikátní konstrukcí.

O vaše chuťové buňky se postarají nejen dobře zásobené bary, ale i restaurace, která je součástí kempu. Podpořte prosím akci a snažte se nakupovat výhradně u SLN baru, který bude umístěn mezi Jungle a Acid Techno stage! Vstupné na akci je rozděleno do dvou skupin. Ti, kdo jsou všude raději dřív, ušetří pade, protože do 22:00 činí vstupné pouze 100 Kč. Ostatní zaplatí 150 Kč. Parkování v areálu kempu bude zpoplatněno 100 Kč/auto. Pro parking & camping se nám podařilo zajistit také louku, která s kempem sousedí. Abychom zaplatili alespoň pronájem této louky, zde bude vybíráno 50Kč/auto. V kempu je možné za mírný poplatek domluvit ubytování v chatičkách (lze rezervovat předem), otužilci mohou využít stanové plochy, které budou k dispozici jak v kempu, tak na louce zcela zdarma.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016