PARTYINFO

 

MODERN PRIMITIVES

Datum konání:
24.09.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kabuto & Koji (Cocoon, Get Physical, Supernature - Costa Rica), Tráva, Subgate
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk
 
 
Premiérový díl Trávovy noci Modern Primitives v Roxy představuje kostarické Kabuto & Koji
Novou Trávovu noc Modern Primitives otevřou v Roxy tech-minimal kouzelníci Kabuto&Koji
Přední producenti Střední a Jižní Ameriky, jejichž releasy vydávají renomované světové labely jako jsou například Cocoon, Get Physical, Global Underground, Supernature nebo Fabric – Kabuto & Koji se vůbec poprvé představí v České republice na premiérovém eventu dje Trávy – Modern Primitives. O kvalitách těchto kostarických umělců plujících na vlnách tech-minimalu a tech-housu se můžete přesvědčit na vlastní kůži poslední zářijový pátek. O support se postará již zmiňovaný rezident dj Tráva a dj Subgate.
 
První díl zbrusu nové noci dje Trávy – Moder Primitives bude opravdu ve velkém stylu! 24.9. zamíří do nově zrekonstruované Roxy opravdová lahůdka v podobě osobitého producentského dua Kabuto & Koji, které můžeme právem označit za zástupce mladé producentské krve a jehož počiny vydávají přední světové labely jako je například Cocoon, Get Physical nebo Global Underground.

Díky svému originálnímu soundu se Kabuto & Koji pravidelně představují v předních světových klubech a na parties, mezi které patří například světově uznávaná Winter Music Conference, festival Sonar, berlínský Watergate a celá řada festivalů po celém území Jižní, Střední a Severní Ameriky.

O support těchto tech-minimalových kouzelníků, jejichž pražské vystoupení bude stát rozhodně za to, se postará dlouholetý rezident klubu Roxy a legenda domácí scény dj Tráva a talent posledních let – dj Subgate!

Více informací o tomto eventu naleznete na domovských stránkách klubu Roxy – www.roxy.cz a na facebooku.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016