PARTYINFO

 

CLIMAX

Datum konání:
25.09.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Sadler (www.chrissadler.com), Sajmon, Joseph Kari
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Chris Sadler a Climax si tuto sobotu odbydou premiéru v nové Roxy
Chris Sadler a jeho první poprázdninový Climax, na který si pozval Josepha Kariho a Sajmona, kteří jsou již léta základními stavebními kameny taneční scény na severozápadě Čech. Za vstup tentokrát nezaplatíte ani korunu.
 
První Climax v nové Roxy slibuje pořádnou dávku taneční hudby v celé její pestrosti. Po boku rezidenta vystoupí Joseph Kari a Sajmon - djové a promotéři, kteří už řadu let pořádají mejdany v Kadani, ovšem se svými sety objeli nejeden významný klub v ČR.

Joseph Kari, vlastním jménem Josef Karička, pochází z malého městečka na severu Čech, Klášterce nad Ohří. Působí na taneční scéně od roku 2001. Začínal organizováním svých menších parties spolu se svými přáteli pod názvem Clubbers house night´s.

Tato noc si postupem času získala své příznivce a díky tomu se stala residentní nocí v Kadaňském tanečním clubu Music bar Liďák, kam si zvali českou dj´s elitu, za zmínku stojí např. : Dj Michael Burian, Dj Tráva, Loutka, Dj Chris Sadler, Dj E- lite, Dj Lucas Hulan, Dj Laydee Jane, Dj Dan Coley, Dj Roman Rai, Dj Pete Walk, Dj Subgate, Dj Asad Rizvi, Dj Nathan Coles, Dj Roland van den Toorn, Dj Joel Einhorn, Dj Schwa.

Hrál též v pražských clubech : Roxy, Chapeau rouge, Pekelnej bar, Central station, Prdel. V současné době Joseph Kari spolupracuje s Dj Sajmonem na jejich rezidentní party, která se koná každý měsíc v Music Baru Lidák. Současně se také věnuje vlastní tvorbě.

Jeho sety jsou plné precizních mixů od melodického deep-house, tech-house, minimalu, či progressivu. Vždy se snaží, aby jeho sety byly zvukově rozmanité a něčím ojedinělé.




 
Chris Sadler rozjíždí nový radiový pořad Climax!
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016