PARTYINFO

 

AMNESIA PRESENTS POPSTAR BY BRIAN CROSS

Datum konání:
08.10.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Brian Cross, Nuria Swan, Manuel Moore, LayDee Jane, Nesquik
Popis:
vstup předprodej 190 czk, na místě 290/350 czk, vip 990 czk
 
 
Talentovaný kytarista Manuel Moore vystoupí na noci Amnesia Ibiza present Popstar!
Kdo by neznal klubové nebe Amnesia, které se nachází na ostrově Ibiza? Těžko by se někdo takový hledal! Vy kteří jste toto léto Ibizu prošvihli nebo si ji velmi rádi chcete připomenout, budete mít možnost zažít nezapomenutelnou rezidentní noc Pop Star, klubu Amnesia Ibiza, a to v pátek 8.října v klubu Mecca. Po loňském úspěchu přiletí slavný španělský DJ Brian Cross, charizmatická zpěvačka Nuria Swan a talentovaný kytarista Manuel Moore. Českou taneční scénu zastoupí populární rezidentka noci Vogue, DJka a producentka LayDee Jane. Chybět nebude ani DJ a producent Nesquik, rezident stylové noci Rehab, který má na svém kontě již další digitální release na americkém labelu Liquid Grooves.
 


Manuel Gutierrez alias Manuel Moore, který se narodil v roce 1985 v Buenos Aires a momentáně žije v Barceloně začal s hraním na kytaru ve svých jedenácti letech. Za tu dobu prošel různými školami kde studoval téměř všechny možné hudební styly. V roce 2006 odcestoval na Kubu, aby si vylepšil hru ve stylu Latin jazz. Tam také pobyl nějaký čas ve studiu Carlose Emilia, zakladatele skupiny Irakere vedenou mezinárodním pianistou Chuchou Valdésem. Poté co si prošel styly jazz soulu, blues a funky latin, začátkem roku 2007 začal uplatňovat své zkušenosti a pronikat do stylu houseové hudby.
Momentálně hostuje na světovém turné klubu Amnesia Ibiza spolu s Brianem Crossem a Nurii Swan. Kromě jiného hraje solově po světoznámých klubech po Evropě.

OFFICIÁLNÍ AFTER PARTY STUDIO 54
(Hybernská 38, Praha 1, www.studio54.cz)

VSTUPENKY:

VSTUP: 290 CZK (23:00 – 00:00)
VSTUP: 350 CZK (OD 00:00)
VIP: 990 CZK
PŘEDPRODEJ: 190 CZK (www.ticketpro.cz)
S PLATNOU KARTOU ISIC: 90 CZK
MECCAMAG ÚSTŔIŽEK umožňuje vstup za 190 Kč do půlnoci.

INFO: www.myspace.com/djbriancross, www.myspace.com/nuriaswan, www.manuelmoore.com
 
Amnesia Ibiza v pražské Mecce!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016