PARTYINFO

 

DRUM AFFECTION

Datum konání:
01.10.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
S.P.Y, Mutated Forms, Bifidus Aktif, P.no, Sayuz, Beast67, Sweg
Popis:
vstup předprodej 150 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
S.P.Y a Mutated Forms headlinery Drum Affection již tento pátek!
A je to tady přátelé. Festivalová sezóna je pomalu ale jistě za námi a vzhledem k počasí nám nezbývá nic jiného, než se opět uchýlit do zateplených a zastřešených prostor. A právě v tento okamžik přichází čas na další, již tradiční pokračování pravidelné klubové party Drum Affection. Datem, které si nesmíte zapomenout poznamenat do diáře již tento pátek 1.10.2010.
 
Z kraje podzima k nám zavítá dnes již skoro legendární brazilský producent a Dj S.P.Y., který není jen tak pro nic za nic přezdíván pravou rukou Markyho. Druhým headlinerem je, nebo spíše jsou Mutated Forms, původem z Estonska, kteří se velmi rychle začínají prosazovat nejen na svém rodném kontinentu, ale i za jeho hranicemi. Můžeme se těšit na večer, který tentokrát bude přikořeněný vytříbenými prvky z elektronické hudby.

Českou scénu budou representovat jména jako Bifidus Aktif a Sweg za Shadowbox.cz, Beast67 a P.no za Drumandbass.cz a Sayuz za Rollingbass crew. Celá akce se bude konat ve svých již skoro tradičních prostorách pražské MeetFactory Hall na Smíchově a doufáme, že bude panovat již tradičně skvělá atmosféra přes celý večer až do rána. Vstupenky jsou již v předprodeji v síti Ticketstream za 150 Kč + poplatky, nebo je můžete zakoupit bez poplatku v Growshopu.

Těšíme se na Vás a doufáme, že si tuto akci nenecháte ujít.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Drum Affection od Katky
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016