PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
10.09.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Bo.Dan, Fatty
Live:
Yellow Brick Road (by) + Dirty Blondes
Popis:
vstup zdarma
 
 
DJs Tazz&Biodan na pátečním Sheexy House v Chapeau Rouge
Tento pátek 10.9. se bude Chapeau Rouge opět otřásat v základech, neboť v něm bude nejen hudební rytmy určovat rezidentní dvojice djs Tazz&Biodan. Ano nečtete špatně ani jsem se nepřeklepl. Dj Bo.Dan odchází na věky pryč a místo něj je tu dj Biodan! Pokud vás zajímá kam šel nebo co se ještě děje v Chapeau, tak čtěte dále….
 
Pravda je taková, že djs odchází více, konkrétně Dj Bo.Dan, Bo.dan, Bo-Dan a všichni jeho ostatní jmenovci. A kam že jdou? Prvního září nastoupili spolu s jinými do školy, aby se naučili správně psát a vyslovovat dj Biodan! :) U dj Tazze je to jednodušší, ten má jmenovců po světě sice hodně, ale u nás si ho nikdo neplete. V pátek tedy proběhne poslední rozloučení s Dj Bo.Dan a jeho jměnovci a přivítáme společně dj Biodana!



Kromě změny dj jména jsou novinkou také upravené prostory v Dance klubu, především rozšíření tanečního parketu a opět nové dekorace! Kromě tradiční zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybující se na pomezí progressive house, jak tu již bývá zvykem.

Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Začínáme v 22:00 hodin a vstup je jako vždy zdarma.

Netřeba zapomínat, že klub Chapeau Rouge má tři patra, a tedy tři různorodá místa zábavy pod jednou střechou! Kromě djs TAZZ&BIODAN v Dance club floor bude na horním baru skotačit dj Fatty a na Underground floor si můžete vychutnat vystoupení kapel Yellow Brick Road (rock) a Dirty Blondes (punk - rock'n'roll).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016