PARTYINFO

 

MIGELL BIRTHDAY - AFTERPARTY

Datum konání:
11.09.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Faith, Migell, Veekay
 
 
Migell's Bday afterparty a pravidelná nedělní after ve Studiu 54
Veklolepá narozeninová oslava a zároveň poslední vystoupení dje Migella před odletem do zahraničí, kterého doprovodí a prostřednictvím svých setů přijdou pogratulovat dj's Ronny, Faith a Veekay, v sobotu a pravidelná nedělní after s Thonicem, Pacem, Yanem Darkem a Adlet - to jsou víkendové afterparties ve Studiu 54!
 
Pokud plánujete vyrazit tento víkend na jeden z mnoha večírků v naší metropoli a následně na afterparty, kde si budete moci svůj rozjetý mejdan prodloužit, věřte, že Studio 54 má tento víkend opravdu co nabídnout!



V sobotu ráno je pro všechny návštěvníky připravena velkolepá oslava narozenin rezidenta a člena crew Studia 54 - dje Migella, jehož vystoupení bude na dlouhou dobu posledním v tomto známém pražském afterklubu! Jeho speciální narozeninový set, který bude supportován vystoupeními gratulantů - Ronnyho, Veekaye a Faitha, by jste si rozhodně neměli nechat ujít!

Na neděli je pak připravena pravidelná víkendová afterparty, kterou bude mít ve své režii djská sestava v čele s charismatickou Adlet, mimo které vystoupí Thonic, Yan Dark a Paco.

Obě afterparties startují již ve 4 hodiny a o jejich řádný rozjezd se postará Kifli a Billy Bright, ale pokud se objevíte v prostorách klubu o něco dříve, můžete se výborně naladit na nadcházející after v příjemném prostředí Non-stop kavárny se hernou, která je situována v horní části klubu.

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016