PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT AFTERPARTY

Datum konání:
02.10.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Yan Dark, Pete Walk, Subgate, Mark Evil
 
 
Studio 54 vás zve na oficiální afterparty po Studio 54 night a na nedělní after!
Speciální host z daleké Kostariky – Tekes, Subgate, Yan Dark, Pete Walk a Mark Evil na oficiální afterparty po eventu Studio 54 Night v pražské Mecce a Paco, Pietros, Billy Bright a svůdná Adlet na pravidelné nedělní after. To je doslova nabitý program předního pražského afterklubu na nadcházející víkend!
 
Studio 54 má první říjnový víkend opět co nabídnout! Na sobotním programu tohoto afterklubu je připravena oficiální afterparty po prestižní rezidentní noci Studio 54 night, která proběhne již tento pátek v klubu Mecca. Na oficiálním afteru se můžete těšit na speciálního hosta z exotické Kostariky – Tekese, který okoření ve společném back 2 back setu s djem Subgatem sobotní ráno a dopoledne všem všudypřítomným clubberům. Mimo této nevšední dvojice se můžete těšit na matadora Peta Walka, Yana Darka a Marka Evila, kteří se zaručeně postarají o ten správný glanc sobotního afteru.



Pokud plánujete vyrazit vstříc nočnímu životu i v sobotu a jste si jisti, že vaše kroky povedou do Studia 54, kde si prodloužíte vaší rozjetou jízdu, můžete se těšit na sestavu dj´s v podobě svůdné djane Adlet, nekompromisního showmana Paca, které bude supportovat severočeský Pietros a Billy Bright.

Obě dvě afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy Vás roztančí L´sada a Billy Bright, ale pokud se dostanete do prostor klubu o něco dříve, můžete se naladit v příjemném prostředí non-stop kavárny s hernou při vašem oblíbeném drinku, která je situována v horních prostorách klubu!

Více informací naleznete na www.studio54.cz

Hezký víkend všem bez výjímky!
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016