PARTYINFO

 

NATURA

Datum konání:
10.09.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Louis Elio, Wolsha, Michael C, Albi (Suteren Lounge), MC Erik
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Nature - nová noc v klubu Prdel!
Dne 10.9.2010 v pražském klubu Prdel budete mít možnost poprvé v ČR ochutnat novou residentní noc dje Wolschy – Nature. Jak již z názvu vyplívá, tato noc se inspiruje přírodou a stejně jako je rozmanitá příroda bude i rozmanitá tato noc. Chtěli bychom jít trošku jinou cestou a neservírovat lidem hudbu z čela hitparád, ale ukázat jim jak může být hudba zajímavá a členitá.
 
Jako hlavní host přijal pozvání jeden z nejlepších českých djů MICHAEL C. Věříme, že Michala netřeba dlouze představovat. Jeho progressive –techno – trance sety sou opravdovou lahůdkou a mohou to potvrdit i zahraniční clubeři, za kterými se michal tento rok podíval více než jednou.



Jako druhý dj bude resident této párty WOLSCHA (bubbles party), který si libuje v progressivním soundu, ovlivněným lidmi jako henry saiz, sasha, digweed, hernan cattaneo atd, proto si jeho vystoupení nenechejte určitě ujít.

Celou párty odstartuje brněnský deeptech housový dj ELIO (resident párty Hradhouse a člen mersey crew), který vás svým warm up setem dozajista uvolní a přivede do správné nálady. Párty pak uzavře mladý a talentovaný dj ALBI resident šumperského designového podniku Suterén Lounge.

Těší se na vás celý NATURE team.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016