PARTYINFO

 

VERY VERY HUNGRY MODELS / BLONDME

Datum konání:
17.09.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Arno Cost (fr), John Culter, LayDee Jane
Popis:
vstup 290 czk, vip 620 czk, all inclusive 1600 czk
 
 
Arno Cost hostem Very Very Hungry Models!
Very Very Hungry Models se vrací do SaSaZu! Na úspěch březnové premiéry, kterou odstartoval Sebastian Ingrosso ze Swedish House Mafia, naváže v pátek 17. září 2010 druhá klubová noc tentokrát s podtitulem BlondMe. V rámci unikátního programu spojujícího módní show s vystoupením nejlepších tuzemských i zahraničních dj´s se v klubu SaSaZu poprvé v Česku uskuteční fashion show módní značky Luisa Cerano a společnost Schwarzkopf Professional představí inovovanou značku BlondMe. Vstup zdarma pro všechny blondýnky budiž jen potvrzením, kdo bude tuto noc v přesile.
 
Vzácným hostem bude talentovaný a velmi nadějný francouzský producent ARNO COST, který je dáván do spojitosti se zlatou érou francouzského djingu. Právě z jeho studia pochází remix When Love Takes Over, který mu posvětil sám David Guetta. Arno byl také minulý rok požádán, aby namixoval prestižní klubový výběr 2009 - jeden z nejprodávanějších výběrů toho roku ve Francii. Předchozí hvězdy, které tento mix dělali, byli David Guetta v roce 2008 a Antonio Clamaran v roce 2007, vskutku vytříbená společnost!



Vzpomínku na letošní velmi úspěšný festival Mácháč 2010 vám svými sety dopřejí John Culter a LayDee Jane. Vstupenky k zakoupení za 290,- Kč (VIP 620,- Kč) v síti Ticketpro. K dispozici je též omezený počet VIP vstupenek ALL INCLUSIVE.






 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016