PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
09.10.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Fatty M. (nightphunk), Clubvibe (roxy), Javas (PE!Music)
Popis:
vstup zdarma
 
 
DJ Javas hostem říjnového vydání Sexy Beats
Jako obvykle se vás už nemohou dočkat rezidenti DJ Fatty M a DJ Clubvibe, kteří si pro vás jako vždy připravili opravdovou lahůdku. Jako náhradu za odložený srpnový termín přijal pozvání na Bukanýr další zástupce  staré dobré brněnské housové školy, DJ Javas. 
 
S DJingem JAVAS začínal v rodném Brně už před dlouhými 15 lety, kdy se spolu s DJi Vikem (kterého jste ostatně zažili na minulých Sexy Beats) a DJ Koalou roztáčeli placky na prvních housových mejdanech ve městě.



DJská kariéra začala nabírat na obrátkách v roce 1998, kdy Javas začal objíždět téměř všechny významné house party a festivaly v republice. Vystupoval se zpěvačkou a muzikantkou Ivou Bittovou, světoznámou představitelkou world music, multi-instrumentaliskou, dokonalou především v hlasové improvizaci, která posunovala Javasova DJská vystoupení do jiných sfér. Vystupoval také s vynikající jazzovou saxofonistkou, která svým citlivých hudebním doprovedem přiváděla tanečníky na parketu k šílenství.

Mezi české kluby a festivaly, které Javas svým uměním obohatil patří místa jako např. Radost FX, Roxy, Mecca, Fleda, Perpetuum, Creamfields, Planet Love, Pohoda, atd. Mimo ČR Javas vystupoval např. v Anglii, Francii, Rakousku, Maďarsku nebo Polsku. Javas je také již dlouho čilým producentem, který má na svém kontě již pěknou řadu releasu a to na značkách PE!Music, 3am Recordings, Decibel NYC, Harlem Station or Nightphunk Recordings. Díky svému umění se objevil za DJ pultem po boku vynikajících umělců jako např. Asad Rizvi, Murray Richardson, DJ Freestyle, Tom Gillieron, Vernon & DaCosta, JR From Dallas, Edmund nebo východní soused Martin Haberland. Nenechte si ujít jednu z mála příležitostí slyšet toto léto Javase v Praze, rozhodně nebudete litovat.

Takže to shrneme:
- úžasné SEXY BEATS na vašem oblíbeném BUKANÝRU
-    moravská legenda JAVAS
-    vychlazené drinky od vašich oblíbených barmanů
-    vstup zdarma
-    konec až v 8 ráno
-    oblíbení rezidenti FATTY M a CLUBVIBE

Tomu se přece nedá odolat! :-) Těšíme se na Vás v sobotu na BUKANÝRU! Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016