PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
28.10.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Airto (roxy), Scoop
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Lepší už to nebude... Ráno tma, večer tma, mezitím pár hodin světla a zima za nehty by se dala krájet. Až se ve čtvrtek zase smrákne, seberte odvahu a vydejte se k Vltavě! Není vůbec nutné, abyste nám tu dokazovali, že vám titul Železný muž či Železná žena patří právem – tady se totiž bude tančit a pevnou půdu pod nohama vám k tomu dopřeje House boat U Bukanýra. To tady se odehrávají mejdany, na něž se nezapomíná a k ránu většinou doráží ti nejsilnější. Kdo vám na noci Unplugged, jež je už přes tři roky spojena s webem Techno.cz, bude vyhrávat tentokrát? Airto, Face a Scoop to vezmou za opačný konec lana! 
 
Už v sedm hodin se pohodlně rozvalte v nových sedačkách vltavského škuneru, první hráč sem dorazí přesně o hodinku později a stejně jako jeho dva parťáci čtvrtečním večerem, také on se tu ukáže tak trochu v jiném světle. DJ Face miluje deep house, tentokrát však na gramofonech roztočí poctivé a nefalšované nu disco a space disco. Skladby, které tak snadno roztáhnou vaše úsměvy, skladby, které tolik voní nostalgií a přitom jsou úplně nové a starými časy byly jen inspirovány. Ideální k posezení, ideální k rytmickému podupávání nohou a je přitom úplně jedno, kterou... Zavrtět už se můžete krátce po desáté, kdy kormidlo převezme ostřílený Airto, sršet elektřinou však tentokrát nebude. Pro ten sympaticky rozevlátý broken beat má velkou slabost a už poněkolikáté se tu představí právě v téhle rovině. I když, rovině... Rozhodně to bude velmi osvěžující a plné vitamínů B! Zatímco bude v Pardubicích vonět perník na všechny strany, na cestu se vydá místní Scoop, aby celý tento stylově bohatý večer uzavřel. Jeho srdce obyčejně tepe v rytmu techna, tady se však bude krotit a zkusí si zde přede všemi umíchat smysluplný příběh, v němž je house music na prvním místě. Všichni tři milují výzvy, všichni tři rádi experimentují - podaří se jim to i tentokrát?



Den co den je pro vás čtenáře server Techno.cz aktualizován a nový design už je opravdu na spadnutí... Jak se vám líbí? Nebo snad nelíbí? Rádi si vyslechneme vaše názory na jeho adresu, rádi uvítáme konstruktivní kritiku. Znáte to - více očí více vidí! A ještě něco... Vánoce jsou takřka na dohled a my pro vás už teď máme dárek, z něhož tu největší radost bude mít váš DVD přehrávač. Ve spolupráci s jabloneckým vinyl shopem Nula2 pro vás totiž opatrujeme hned několik dílů populární DVD série Slices, tak se pro ten svůj zastavte. A když se vám náhodou po divokém večírku nebude chtít spát... Ostrý obraz a dobrý zvuk, vám popřejeme raději už teď!   

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 25. listopadu 2010 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Tofu Fighters & Soya Bitches a Reznyk (RBCN).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016