PARTYINFO

 

CUBISM

Datum konání:
08.10.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Mobius Strum, Patrice Meiner, St. Claire, Cubic, Liquid A
Live:
Roman Štětina + Tereza Mikesková
Popis:
start 22:00, celá akce bude živě streamována kostarickou televizí urbanettv.com
 
 
Na říjnovém vydání Cubism vystoupí hosté z Kostariky!
Cubism, další řada nové úspěšné party, která nedávno odstartovala svou rezidenturu v legedárním pražském klubu Chapeau Rouge. Tento event se stylově pohybuje na pomezí 
techhouseu a minimalu a hostil přední domácí dj's, kteří 
vždy přispěli parádní atmosféře akcí. Cubism se řadí mezi 
pravidelné rezidentní večery klubu Chapeau rouge, které rozhodně stojí 
za vaší pozornost. Tentokráte opět v čele s headlinery z daleké Kostariky, kterými je djská a producentská dvojice Mobius Strum.
 


Na Kostarice jsou oba rezidenty prvotřídního klubu Vertigo, který je zároveň jedním z nejlepších nočních klubů v Latinské americe. V zahraničí si tato dvojice zahrála na parties v New Yorku, Miami, Bogotě. Své hudební kreace mají podepsané s významnými labely jako jsou například Akbal Music v Cancúnu, italská Caramella, mexický InfraDig, Lowe East Side z Londýna, SK Supreme v Kosovu, španělský Supernature, a v neposlední řadě se svým vlastním Half Seas Over. Projekt Mobius Strum má zkrátka dobré ohlasy a jeho budoucnost slibuje veliký přínos a úspěch hudební scéně.



Dalším headlinerem, který se představí naparty Cubism je Patrice Meiner. V roce 1999 začala jeho kariéra dje. V současnosti je rezidentem klubu Vertigo na Kostarice a klubu Asphalt v Berlíně, kde si pravidelně každý víkend zve různé zahraniční producenty. V roce 2002 začala jeho spolupráce s djem Tekesem, a tím i jejich hudební produkce pod názvem společného projektu Kabuto a Koji.

Produkce z jejich studia na Kostarice byla vlídně přijata po celém světě v čele s labely, jakými jsou například Viva imprint Stewa Lawlera; čím dál víc vlivný label Get Physical (a jeho sestra sub-label Kindisch); djs Audiofly a jejich Supernature a Mexický Akbal, který představil všechny významné počiny dvojice Kabuto & Koji.



Další z účinkujících, kteří na Cubism party vystoupí, je půvabná promotérka a djane St. Claire. Pro mnohé již známá tvář a ti, kteří ji ještě neznají, by si její vystoupení rozhodně neměli nechat ujít. Její sety jsou nabité energií, a díky jejímu citu pro hudbu, nesmírně zajímavé. Minimalové až tech houseové podání jejích vystoupení je vskutku zážitkem a tudíž se máte opět na co těšit.

Posledním vystupujícím je rezident party Cubism, dj Cubic, který má na svém kontě řadu úspěšných vystoupení nejen v zahraničí, na festivalech, ale i v předních pražských klubech jako je například Roxy, nebo stále více populární Chapeau Rouge.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016