PARTYINFO

 

ELEKTRA SPECIAL

Datum konání:
27.10.2010 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Jonty Scrufff & Fidelity Kastrow (4 hours set), Airto (roxy praha) & Kim Pixa (la paskos rec./wekidjs.com)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 100 czk, poté 150 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Středeční Elektra Special v Roxy!
Po lehcé odmlce máme zpět Elektru a ve středu 27.10. se můžeme společně protančit do svátku vzniku Československého státu. Pozvání tentokráte přijali bezesporu odborníci na electro vzatí - Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow. Chybět nebudou rezidenti dj Airto a dj Kim Pixa, kteří hosty podpoří hudbou v širším spektru od houseu přes bassline až po electro.
 
Dj, producent, blogger Jonty Skrufff, který není v Praze žádný nováček a již několikrát oslnil publikum nejen v Roxy, nás roztančí svým rocking electro-disco-tech housem. To, že hudba v jeho podání má šťávu, předvádí nejen v domácích britských předních undergroundových klubech Fabric, Trailer Trash, Gauche Chic nebo 333 club ,ale také v čínském G Plus, indonézském X2 a Stadium, ukrajinském Opium nebo v Chorvatsku a v Brazílii, kde má residence v Sao Paulu či Riu.



Jontyho novým domovem je po dobu několika let Berlín, takže ho můžete běžně potkávat na předních akcích i mimo tuto metropoli. Svůj pobyt si protáhl na Ibize a pravidelně dojížděl na svojí noc Judgment Sunday a prestižní residenci měl přes léto 2009 v klubu Patcha.

Jonty Skrufff's Vikings are Much Misunderstood Mix mix by skrufff

Nelze opomenout ani jednu z nejvýznačnějších show, kterou po dobu dvou let moderoval na rádiu Ministry of sound, kde zaznamenával velký úspěch hlavně díky svým výborným setům. Po přesunu do Berlína rozjel pořad Berlin Calling na novém radiu BLN.FM.

Jonty je také majitelem světoznámé tiskové agentury Skrufff.com a e-zinu Skrufff-E. Každý týden tak tento pán zásobuje desítky tanečních webů, časopisů a dalších médií zajímavými články, informacemi či rozhovory. Jeho e-zin také odebírají tisíce čtenářů, djů, producentů, hudebníků a jiných profesionálů na celém světě.



Společně s Jontym vystoupí krásná a divoká Fidelity Kastrow. Ta už léta působí na světové scéně jako extravagantní tanečnice, modelka a novinářka a poslední roky k tomu přidala perný trénink za gramofony, což ve spojení s jejím talentem a citem pro electro přineslo až nečekaně pozitivní výsledek a Fidelity Kastrow začíná obrážet se svými sety kluby v Anglii a Německu.

Jonty Skrufff's Vikings are Much Misunderstood Mix mix by skrufff

RootMusic BandPage by skrufff

Latest tracks by djAirto
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report: Elektra special – Jonty Scrufff a Fidelity Castrow
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016