PARTYINFO

 

JUST TEKKY BABY

Datum konání:
02.10.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Lazy & Doctor, Sony Vega, Camya, Mc Erik
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Lazy&Doctor uvádí novou noc Just Tekky Baby
Po jedné z nejnavštěvovanějších nocí Cinfusion v klubu Prdel přichází dvojice Lazy&Doctor s novým sobotním večerem na stejnojmeném místě. Jméno noci naznačuje jakým hudebním směrem se noc bude ubírat. Tech-house a progressive-house by měl přivést do varu všechny tancechtivé dancery. Poslední dobou je zvykem, že clubbeři chodí pařit pouze v pátek. Tato noc by opravd měla pořádně probrat všechny ty, co se odhodlají vyrazit v sobotu ven. Tak jako to bývalo za starých časů, paří se dokud to jde :))) K tomu vám pomohou tyto djs:
 


LAZY&DOCTOR

Seznamte se s duo Lazy & Doctor. Taneční muzice se oba věnují již nějakou řádku let, kdy z pozice clubera přešli k sólo DJ kariéře až do dnešní doby, kde je osud spojil v jednu silnou energickou dvojici. Projekt Lazy&Doctor vznikl v roce 2009 a bez zbytečného čekání se duo vrhlo na scénu jako hurikán. Pravidelně pořádají klubovou noc Confusion, která se hned od začátku stala oblíbenou a prosadila se jako jedna z nejnavštěvovanějších nocí pražského Clubu Prdel. Zahráli si po boku české a slovenské špičky a taky se zahraničními supertars, jako jsou Wippenberg anebo Sebastian Ingrosso. Vystřihli si i premiérové hraní na letním festivale Summer of Love. Tvrdá práce během prvního roku existence projektu jim odevzdala ovoce, a to uznávanou cenu "objev roku" v anketě Dance Music Awards 2009!



Připojte se ke skupině lazy&doctor na facebooku a vyhrajte zajímavé ceny od firmy STORM.

SONY VEGA

Ve svých začátcích se jako bývalý resident clubu Duplex věnoval spíše funky house music, později pak electro house, ve kterém ho prvky electra natolik oslovily, že jeho další zájem směřoval do směsice stylu electra, minimalu a progressive.

Začátkem roku 2007 se stává rezidentním djem pravidelných čtvrtečních nocí HiFi v brněnském klubu Perpetuum. Diky své schopnosti přizpůsobit se a citu pro mix následuje řada pozvání na akce nejen u nás, kde si přes léto zahrál na pravidelných nocích Cybernight, ale i na Slovensku v klubech jako jsou bratislavský Unique, Caramel, Lučenecký Cage a nebo v Zio klubu Spížská Nová Ves. Konec jeho úspěšného roku 2007 završil rezidenturou na halové akci Cybertronic, kde si v brněnském Bobycentru zahrál na main stagi ve special versus setu se slovenským Djem Breethem a dále se jmény jako Sander van Doorn, Mauro Picotto, San.

Začátkem roku 2008 vstupuje do bookingu agentury NewEra, díky které dostává další rezidenci na pravidelných akcích www.energy.dj, a další hraní, mimo jiné např v clubu Mecca na akcích Selectro, Musica, nebo na akci Kick Da Night v klubu Ministry Of Fun – Zvoleň (Sk), na Electronic Connection v Praze vystupuje jako support dj pred hvezdami jako je PETE TONG, Sebastien Leger, Dave Spoon, Cosmic Gate, etc.

Support Djs:
DJ CAMYA and DJ SMIX

Lineup:
22:00 – 00:00
DJ CAMYA and DJ SMIX

00:00 – 02:00
LAZY&DOCTOR

02:00 – 04:00
SONY VEGA

04:00 - ??:??
ALL DJS

Sponzorem večera je značka STORM.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016