PARTYINFO

 

JUSTIN ROBERTSON @ ROXY

flyer
Datum konání:
12.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Justin Robertson (uk), Dan Cooley, Loutka
Popis:
start 22:00
Line-up:
22:00 - 01:00 Dan Cooley
01:00 - 03:00 Justin Robertson
03:00 - 05:30 Loutka
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Milovník klobouků - Justin Robertson tento pátek v Roxy!

Justin Robertson - všestranný britský umělec, Dj a producent vystoupí již tento pátek v Roxy. Tohoto skvělého Dje jsme mohli u nás slyšet již mnohokrát, ale jeho neuvěřitelně zábavných setů se prostě nedá nabažit. Vždyť který Dj má takový záběr jako Justin? Od techna přes dancehall až po art pop. Nemluvě o jeho remixech takových jmen jako jsou The Whip, Bjork či Felix Da Housecat.

 

Počátek jeho kariéry můžeme hledat na začátku devadesátých let, kdy začal působit jako Dj a promotér. V té době také začíná v Manchesteru jeho první residentní noc Most Excellent Nigh, kde se potkávají významná jména současné taneční scény. Namátkou – Chemical Brothers, Bjork a další. Významný zlomový rok  Robertsonovy kariéry nastává v roce 1997, kdy s kapelou Lionrock  výrazně ovlivnil hudební dění nejen v Anglii, ale i po celé Evropě. V současné době je členem kapely Thee Earls, kde zpívá. Jeho produkci bychom mohli hledat na labelech Neverwork, Solitary Cyclist ale i dalších.

Justin se do Čech vrací již poněkolikáté. Má to tu zřejmě rád, protože sám říká:  “U vás je vždy maximální pohoda.” Tentokrát Justina v Roxy podpoří Dan Cooley  a Dj Loutka. Můžete se tedy těšit na nezapomenutelnou párty v podání tohoto skvělého Dje.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016