PARTYINFO

 

MIRAGE SOUND

Datum konání:
12.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
Tomy DeClerque, Lucca, Orbith, Subgate, Discotep (live)
Info:
http://www.megapartypraha.cz
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Mirage Sound s Tomy DeClerquem večer na Výstavišti - last info! Mirage sound ve Veletržním paláci s Tomy DeClerquem již příští pátek - zoomojeme na headlinera!
12. listopadu zavítá poprvé do České republiky světový technoproducent Tomy DeClerque!

Druhý listopadový pátek bude pro domácí party people bezesporu dalším svátkem! Na pražské Výstaviště zavítá přední technoproducent vydávající na renomovaném labelu Carla Coxe – Intec, Tomy DeClerque. Vůbec první vystoupení tohoto charismatického Slovince v Průmyslovém paláci opět oživí atmosféru parties, které se v těchto prostorách udály v minulosti. O domácí support se postará djane Lucca, Orbith, Subgate a formace Discotep!

 

Opravdu vytříbený event co do hudebního zážitku připravila všem clubberům agentura Bohem Production, jejíž cílem je představit domácímu publiku osobnost, která Českou republiku v minulosti ještě nikdy nenavštívila a nutno podotknout, že prostřednictvím blížícího se vystoupení vycházející ikony současné techno scény – Tomyho DeClerqua, se jí to povedlo.



Tento osobitý producent a brilantní dj sklízí v současné době pozitivní ohlasy nejen při svých vystoupeních po celém světě, ale i na základě jeho studiové práce, jejíž výsledky si drží přední posty v hitparádách hudebních serverů jako je například světoznámý Beatport.

Kromě již zmiňovaného labelu Intec vyšly jeho počiny také na vyhlášených labelech jako je Toolroom, 1605 nebo Proton Music a nutno podotknout, že jeho produkce je synonymem k energickému a valivému technu současnosti, kterým se bude prezentovat i 12.11. v Průmyslovém paláci na pražském Výstavišti!

O jeho support se postará domácí djská špička v podobě djane Luccy, dje Orbitha, Subgatea a disco housové formace Discotep!

Předprodej vstupenek v síti Ticketpro, SazkaTicket a Ticketstream. Kompletní informace o tomto eventu naleznete na www.megapartyparha.cz a facebookových stránkách akce.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016