PARTYINFO

 

STUDIO54 NIGHT TOMMY ROGERS BDAY AFTERPARTY

Datum konání:
04.12.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
L´Sada, Enrico, Tommy Rogers, Faith, Béda
 
 
Víkendové afterparties ve Studiu + akce Spy wine cooler!

Dvě nabité afterparties + speciální akce na thajský drink Spy wine cooler - to je víkend ve Studiu 54! Studio 54 nabídne tento víkend opět dvě afterparties, které budou stát rozhodně za to! Tou první je oficiální afterparty po narozeninové edici Studio 54 Night @ Mecca, na které oslaví narozeniny přední rezident tohoto klubu a vyhlášený domácí dj Tommy Rogers, mimo kterého se na party představí jeho kolega Enrico, Ronny a newcommer P-jay!

 

Na oficiální afterparty vystoupí ve speciálním čtyřhodinovém back2back setu Tommy Rogers, Enrico a Ronny, které bude supportovat Faith a severočeský Béda. Na nedělním afteru se za mixážním pultem premiérově představí nová tvář Finidi, který vás společně s Petem Walkem, Yanem Darkem a Slovakem provedou celou nedělní after. O start obou afterparties se od 4. hodiny ranní postarají dj's P-jay a L'sada. Mimo jiné již tuto sobotu startuje speciální měsíční akce na thajský vinný nápoj Spy wine cooler, který je lahodným vinným střikem v pěti variantách a vhodným drinkem na každou rozjetou party!

Od sobotního rána, kdy na Vás dýchne atmosféra Thajska prostřednictvím originálního dopravního prostředku Tuk Tuk a půvabných hostesek, které Vás zasvětí do světa Spy wine cooler. Navíc po celý měsíc máte možnost si tento exotický drink pořídit za skvělých 49,- Kč.

Více informací naleznete na www.studio54.cz a více info o Spy wine cooler.

 

 

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016