PARTYINFO

 

STUDIO54 NIGHT AFTERPARTY

Datum konání:
08.01.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Mark Evil, Eagle, Ronny, VeeKay, Slovak
 
 
Studio 54 děkuje za skvělého Silvestra a zve na víkendové afterparties!

Eagle, Paco, Subgate, Pete Walk, Smoke, Veekay, P-jay a spousta dalších o víkendu ve Studiu 54! Ještě než vás pozveme na víkendové afterparties v Novém roce s jedenáctkou na konci, rádi bychom vám touto cestou poděkovali za velkolepý Silvestr ve Studiu 54, který sršel jedinečnou atmosférou až do večerních hodin! Velký dík patří i všem vystupujícím dj's a těm, kteří se na jeho uskutečnění podíleli.

 

 

Od samého začátku do konce panovala v prostorách Studia přímo výtečná atmosféra, která se dala krájet! Děkujeme za vaší přízeň a těšíme se na vaší návštěvu i v tomto roce! Můžete nás navštívit i tento víkend, kdy jsme pro vás opět připravili parádní afterparties, na kterých vystoupí jak staří a ostřílení matadoři, tak newcommers, o kterých se v budoucnu ještě hodně uslyší!

 

Sobotním afterem vás provede dlouholetý rezident Studia 54 dj Eagle, oblíbenec Ronny, Slovak, Veekay a o start se postará Mark Evil. Nedělní afterparty odstartuje oblíbený P-jay a mimo něj se na ní za mixážním pultem představí Pete Walk, Subgate, Paco a Smoke!

 

Těšte se na další nabitý víkend ve Studiu 54!

 

Více informací naleznete na www.studio54.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016