PARTYINFO

 

CONFUSION 8 SPECIAL EDITION

flyer
Datum konání:
03.12.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Tvyks, Bon Finix vs Tripmain, Lazy&Doctor, SmiX, Puldis, Tomass
Live:
start 21:00
Line-up:
21:00 – 22:00 DJ TOMASS (old-school tech-house set)
22:00 – 23:00 PULDIS (funky - hit house)
23:00 – 00:00 CAMYA (B-day tech-progressive house)
00:00 – 01:30 LAZY&DOCTOR (confusion special edition set – tech-electro-progressive house)
01:30 – 03:00 TVYKS (UK funky, future garage, dubstep)
03:00 – 04:00 BON FINIX vs TRIPMAIN (progressive-trance-tech set)
04:00 – 05:00 SONY VEGA
05:00 – 06:00 DJ SMIX (progressive-trance set)
 
 
Confusion Special Edition - poslední informace a line up
Confusion Special s DJem Tvyksem již tento pátek!

Po delší odmlce se již tento pátek 3.12.2010 v klubu Prdel můžete těšit na další noc djjů Lazyho a Doctora. Česko-kyperské duo Lazy&Doctor se v roce 2009 stalo podle ankety Dance Music Awards objevem roku. Jejich Confusion se opět ponese v rytmu progressive house & electro music. Jako hlavní host vystoupí DJ Tvyks.

 

 

DJ TVYKS

Tvyks se během své 17 leté kariéry stal nepřehlénutelnou osobou, a to nejen ve světě Djingu a produkce. Vedle nich se věnuje mj. moderování v rádiu, grafickému designu, nebo pořádání vlastních akcí. Je spoluzakladatel pražských mejdanů Vibrator, Plastique a Boom Bang Baby!, které svojí energií dostanou do klubu i ty největší lenochy ze všech, a které se především díky své unikátní atmosféře staly druhým domovem pro kapely a live acty jako jsou např. Zombie Nation, Zinc, Boy 8-Bit, D.I.M., Mixhell, Headman, Rex The Dog, Lo-Fi-Fnk, Adam Sky, Bunny Lake, Naive New Beaters, Vicarious Bliss, Jo Jo De Freq, Franz & Shape nebo Namosh. Jeho spolupráce se švédským producentem Hakanem Lidbo vyústila v roce 2002 ve vydání 12” singlu “Norr/Vychod” na světově proslulém labelu Paperecordings. Vedle pořadu Vibrator, vysílaném na pražském Radiu 1, se Tvyks v poslední době věnuje hlavně vlastní tvorbě (remixy Lo-Fi-Fnk, Zombie Nation, Riva Starr, Ku Bo) a má za sebou i úspěšné spolupráce s projektem Reply! nebo V!, společně dali dohromady pěknou řádku remixů pro Digitalism, Dance Area, Cassius, Love Motel, Trip Fontaine, Dead Kids, The Kilians, Midi Lidi nebo The Uniques. V současnosti je jeho domovským městem multikulturní Berlín. Pro klub Magnet vloni připravoval program noci Kiss Me! I’m Electric, kde se mezi hosty objevili Proxy, Toddla T, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Schlachthofbronx, Riton, L-Vis 1990 nebo Man Like Me. A od června 2010 ve stejném klubu společně s berlínskými kolegy Finckobotem a Mike Geniusem pořádají pravidelné středeční parties Get Wavey. I za tu krátkou dobu se mezi hosty už objevilo několik zásadních jmen jako Drop The Lime, Edu K, Solo, Kingdom nebo AC Slater. Navíc na podzim vydává své debutové “Riddim” EP na labelu MeanBucket Music. Jako DJ Tvyks už rozparádil nejedno publikum v celé Evropě. Rozhodně není DJem jednoho žánru – každý jeho mix je sestaven z toho nejžhavějšího a nejčerstvějšího, co se v současnosti děje na světové hudební scéně, což nejlépe vystihuje termín global bass. Výsledkem jsou přesné mixy a energická koláž zvuků, jež vám rozvibruje celé tělo. Připravte se na maximalní výbuch!

PROMOTERS OF CONFUSION party

DJS LAZY&DOCTOR

Seznamte se s duo Lazy & Doctor. Taneční muzice se oba věnují již nějakou řádku let, kdy z pozice clubera přešli k sólo DJ kariéře až do dnešní doby, kde je osud spojil v jednu silnou energickou dvojici. Projekt Lazy&Doctor vznikl v roce 2009 a bez zbytečného čekání se duo vrhlo na scénu jako hurikán. Pravidelně pořádají klubovou noc CONFUSION, která se hned od začátku stala oblíbenou a prosadila se jako jedna z nejnavštěvovanějších nocí pražského Clubu Prdel. Zahráli si po boku české a slovenské špičky a taky se zahraničními supertars, jako jsou Wippenberg anebo Sebastian Ingrosso. Vystřihli si i premiérové hraní na letním festivale Summer of Love. Tvrdá práce během prvního roku existence projektu jim odevzdala ovoce, a to uznávanou cenu "objev roku" v anketě Dance Music Awards 2009!

K této párty naleznete spoustu soutěží a překvapení první znich níže:

STORM: zde
PUMA: zde

www.lazyanddoctor.com

 
Lazy&Doctor: " Hrajeme pouze na akcích, které mají nějakou myšlenku!"

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016