PARTYINFO

 

GET DOWN & BE SEXY

flyer
Datum konání:
16.11.2010 - úterý
Místo konání:
Hradec Králové - Roosters cocktail bar
DJs:
Tommy Rogers, Kozič, Kulda, Wiper
 
 
DJ Tommy Rogers vystoupí v úterý v Rooster´s Cocktail Baru

Dj Tommy Rogers poprvé vystoupí v Rooster´s Cocktail Baru v areálu Nového Pivovaru v Hradci Králové a to 16.11.2010 úterý. Dj Tommy Rogers je jedním z nejžádanějších dj současnosti u nás. Není tomu divu, protože je jedním z mála djs, kterému se podařilo dosáhnout pro dje mety té nejvyšší a tohle léto si zahrál v nejlepším klubu na světě v Amnesii na Ibize! Zařadil se mezi světové djs jako jsou Armin Van Buren,Paul Van Dyk, Svan Vath, Rogers Sanchez a mnoho dalších, kteří hrávají v Amnesii a vyskoušel si jaké to je hrát na legendárním party ostrově na Ibize.

 

Dále tento charizmatický dj vystupuje v kolébce světové music v Londýně, kde hrál v klubu Fire nebo The Whitehouse a vystoupení se zde setkala vždy s obrovským ohalsem. I u ná doma je dj Tommy Rogers velmi populární a to nejen díky svému energickému djingu a potvrzuje to i fakt, že v preštižních hudebních cenách DanceMusicAwards se umístil se svou party Dirty Dancing na prvním, druhém i třetím místě a tím vyzobl všechny nejlepší pozice za 3 roky v oblasti nej clubová party roku.

Dj Tommy Rogers premiérově vystoupí 16.11.2010 úterý v clubu “Rooster´s Coctail Bar” v areálu Nového Pivovaru v Hradci Králové, kde představý svůj nový koncept party “Get Down and Be Sexy” a odehraje set složený ze skladeb, které hrál v Amnesii na Ibize toto léto. Dále se můžete těšit na originál cd jako dárek pro návštěvníky party.

Supportovat Tommy Rogersovi budou DJs: Kozič - mladý DJ, který běhěm své krátké kariéry již stihnul bojet hromadu velkých akcí, nejčastěji ho můžete potkat v Music Hall HOBE Pardubice, kde si zahrál např. s DJ Martezem Ortegou. Dalším je DJ Kulda, čistě houseový DJ, který svoji muzikou baví nejčastěji v Event Music Baru, má ovšem za sebou i pravidelné hraní v plzeňském clubu Peoples. Posledním je hradecká dlouholetá stálice DJ Wiper, hudebně nejstarší showman a Rezidentní DJ Rooster´s Cocktail Baru.

Více informací na:

www.djtommyrogers.com

www.facebook.com/djtommyrogers oficial

www.novy-pivovar.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016