PARTYINFO

 

ORIGINAL

flyer
Datum konání:
04.12.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Beardyman (uk), X-Press 2 (uk), Judge Jules (uk), Tom Middleton (uk), Mako!Mako, Out Of Bounds, Robot & Akvamen
Info:
http://www.original.lide.cz
britab@seznam.cz
Popis:
vstup od 300/350/400 czk, vip 900 czk, Předprodej: Ticketpro, Ticketstream, www.ticketportal.cz, Obchod DIESEL Mania, Příčná 10, P1
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Tom Middleton: "V hudbě hledám pravdivost a celistvost bez ohledu na žánr!
Original - squadra azura

Beardyman na premiéru v ČR oholený nebo neoholený s Mako!Mako a Taumatawha-katangihangako-auauotamateaturi-pukakapikimaun-gahoronuku-pokaiwhenu-akitanatahu… Tom Middleton rozumí, X-Press 2 jsou “Lazy“ a rozsoudí to Judge Jules!

 

Beardyman (UK)

Beardyman je v současnosti jedna z nejlepších beatboxových hvězd na světě. Pyšní se mimo jiné  tituly UK beatbox champion 2006 & 2007, čímž se stal prvním beatboxerem, který získal tento titul dvakrát po sobě.

Beardyman pochází z anglického Brightonu a s muzikou začínal v deseti letech, kdy napsal symfonii pro školní orchestr.

Jedinečný Beardyman posouvá beatbox na vyšší úroveň. Zvuky, které tvoří pouze svými ústy, mixuje pomocí speciálních elektronických zařízení. Jeho produkce se skládá z často improvizovaných rytmických beatů, zajímavých zvuků a tónů, přičemž dokáže bez námahy vytvořit známé melodie a celé songy. Beardyman tvoří svou show živě přímo před diváky, bez použití předem připravených zvuků a nahrávek a ve finále vytváří set jako dj hrající z CD nebo desek.

Od začátku své kariéry v roce 2001 se může pyšnit spoluprací s takovými jmény jako je Andy C, Marky, Shy FX, Groove Armada, Underworld, Blondie a dalšími.

Více na: www.beardyman.co.ukwww.facebook.com/therealbeardyman

 

 

X-Press 2 (UK)

X-Press 2 je housové trio z Anglie, které spolu často hraje až ze šesti gramofonů!  Členové jsou Ashley Beedle, DJ Diesel (Darren Beale) a DJ Rocky (Darren Rock).

X-Press 2 se dostali do širokého povědomí díky hitům jako Muzik Express a London X-Press. Jejich bezesporu nejslavnější song je určitě celosvětově úspěšný hit z roku 2001 Lazy, jež byl výsledkem spolupráce s Davidem Byrnem z legendárních Talking Heads.

X-Press 2 mají na kontě celou řadu vynikajících hudebních počinů, mnohá ocenění a spolupráci s významnými muzikanty. Přijďte si poslechnout neuvěřitelnou směsici housu a progressivu okořeněnou nevtíravými vokály.

Více na: www.myspace.com/xpress2

 



Judge Jules (UK)

Pro někoho trancový bůh, ale bezesporu jedna z nejzářivějších hvězd taneční scény Judge Jules, přijede opět do Prahy. Jeho show, grimasy, gestikulace a djské umění jsou známy po celém světě a ne nadarmo se o něm mluví jako o,,dji pro lidi“.

V roce 1987 zahájil svou kariéru DJe a rádiového moderátora. Pro rádio pracoval dalších 10 let, pak začal i s vlastní hudební produkcí. V roce 1997 odešel do BBC Radio 1, kde jeho show dosahovala týdně přes 2.2 milionů posluchačů.

Během své kariéry obdržel více než 15 ocenění včetně takových jako „Nejlepší Světový DJ“, „Nejlepší rádio DJ“, „Nejlepší Trance DJ“ a v roce 1998 dosáhl také na 3. místo v proslulém Mixmag Top DJ hlasování.

Více na: www.judgejules.net

 

 

Tom Middleton (UK)

Britský housový DJ, remixér a v neposlední řadě producent Tom Middleton je bezesporu jedna z nejvýznamnějších postav elektronické scény.  Jeho stylově neohraničená vystoupení jsou vždy originální a mezi lidmi velmi populární. Tom často mixuje různé hudební styly dohromady, a tak vzniká nezapomenutelný hudební zážitek.

Na hudební scéně se pohybuje od konce 80.let a za tu dobu stihnul vydat úctihodný počet songů a kompilací. Mezi jeho nejznámější hity patří: Remember The Love, který se dostal do rotací rádiových stanic po celém světě. Stejně úspěšný byl také remix tracku Kinetic pro projekt Golden Girls.

Díky klasickému hudebnímu vzdělání (studium klavíru, čela a hudební teorie) se jeho hudební produkce odlišuje od ostatní, a i proto je jeho hudební záběr tak široký. Remixoval mimo jiné Prince nebo All Saints.

Více na: www.myspace.com/tommiddleton

 

 

MAKO!MAKO (CZ)

Objevem talentové reality show Česko Slovensko má talent na TV Prima je bezesporu československá kapela Mako!mako. Ta se bez problémů dostala až do samotného finále soutěže.

Kapela Mako!mako existuje čtyři roky a je zajímavá nejen originální tvorbou, ale i svým nevšedním složením. Basa, kytara, housle a tři výborné vokály jsou doprovázeny beatboxem (všechny zvuky vytváří interpret svými ústy), který plně nahrazuje bicí soupravu. V ČR žádná podobná skupina není.

Všichni čtyři členové jsou absolventi brněnské JAMU, převážně oboru muzikálového herectví a jejich jména jsou: Kristína Šimegová (zpěv), Ondřej Havlík aka En.dru – (beatbox, zpěv, rap – mimo jiné nositel titulu: dvojnásobný mistr České Republiky v beatboxu), Peter Strenáčik (kytara, housle, zpěv, beatbox), Michal Procházka (baskytara).

Více na: www.makomako.cz/home

 

 

Last but not least aneb do rubriky se nevešlo, ale bude součástí párty: brazilská taneční skupina OUT OF BOUNDS, dražba vznášející se panny, Mikulášuwa a Čertlucaso včetně Anděla s Originální nadílkou a funny tombolou, flirtovací hra na ostří Axe a elektrizující Tic Tac point a Roboakvat. Peace.

Vstupenky: 300,- (prvních 500ks), poté 350,- / na místě 400,- / VIP 900,-

Předprodej: Ticketpro, Ticketstream, www.ticketportal.cz, Obchod DIESEL Mania, Příčná 10, P1

Více na: www.original.lide.cz

 
Original - Beardyman, X-Press 2, Judge Jules a Tom Middleton v SaSaZu!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016