PARTYINFO

 

ORIGINAL

flyer
Datum konání:
04.12.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Beardyman (uk), X-Press 2 (uk), Judge Jules (uk), Tom Middleton (uk), Mako!Mako, Out Of Bounds, Robot & Akvamen
Info:
http://www.original.lide.cz
britab@seznam.cz
Popis:
vstup od 300/350/400 czk, vip 900 czk, Předprodej: Ticketpro, Ticketstream, www.ticketportal.cz, Obchod DIESEL Mania, Příčná 10, P1
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Tom Middleton: "V hudbě hledám pravdivost a celistvost bez ohledu na žánr!

V rozhovoru mimo jimé odhaluje, že Francois Dubois je vlastně sestra Thomase Bangaltera a Funk D'Void není osoba, ale hudební aplikace v iPhonu. Hezké počtení…

 

 

Máš možnost udělat remix pro Lady GaGa, Bon Jovi nebo The Cure. Koho si vybereš?

Jsem fanouškem The Cure už od puberty.. takže si dovedete představit kolik mi musí být let, haha :) Miluju jejich melodie, harmonii, texty a celkovou náladu, tedy jednoduchá volba pro mě. Právě jsem se dozvěděl, že budou hlavním účinkujícím na Bestivalu příští rok, yeah!

Zavolá ti Chaka Khan a pozve tě na večeři s tím, že výběr restaurace a  jídla je na tobě. Kam a na co půjdete?

Mám z dobrých zdrojů, že má nenasytný apetit (a nemluvíme pouze o jídle!), takže hádám, že by to muselo být někde jako Supper Club, kde můžeš při jídle leže na posteli! A co se jídla týká, Thajská kuchyně nabízí skutečně několikanásobný chuťový orgasmus, takže asi nejvhodnější spojení.

Kdybys mohl zapasovat do Prahy jakoukoliv dominantu z jiného města na světě. Co by to bylo a proč?

Vtipná otázka! Asi bych si nejvíc užil rozmisťování všech neslavnějších mostů, vidím ten šílený pohled z Letné dolů na Vltavu se mosty jako Sydney Harbour bridge, Golden Gate Bridge, Tower Bridge, Ponte Vecchio.

Remix jedné z tvých parádních skladeb - Hypnotizer dělal Francois Dubois. Je pravda, že Francois Dubois a Funk D´ Void je jedna a tatáž persona? Potvrdíš nebo vyvrátíš naši domněnku?:-)

Francois Dubois je vlastně sestra Thomase Bangaltera a Funk D'Void není osoba ale hudební aplikace v iPhonu.

Mezi producenty elektronické hudby patříš mezi opravdové klenoty a vždy se těšíme na tvoje nové věci. Co je pro tebe v dnešní době zásadní inspirací pro tvou tvorbu a jak vnímáš tu spoustu odpadu, kterou mnozí nazývají taneční hudbou?

Máš pravdu, je tady strašně odpadu, převážně stále omílané a neoriginální předělávky hudby z počátku 90. let. Inspirují mě lidé, kteří dělají hudbu srdcem a duší. V hudbě hledám pravdivost a celistvost bez ohledu na žánr. V poslední době jsem si užíval Vincenzo, Lovebirds, Mount Kimbie, Gold Panda, Lenzman, Pantha Du Prince, Hudson Mohawke, Flying Lotus, Louis Laroche, Grum a vždy Jon Hopkins.

Na party Original se potkáš s Beardymanem. Co tak dát společný Jam? Darren dá Beatbox podklad, ty přidáš melodie a párty dostane další rozměr. Co ty na to?

No možná už si slyšel výsledky naší jamové spolupráce, jelikož jsme spolupracovali – produkoval jsem jeho nové album! S panem „Maestro of Mouth Music“ bych si dal jam kdykoliv! Je to neuvěřitelně talentovaný hudebník, nemůžu se dočkat soboty!!! Uvidíme se v Sasazu!

Tom Middleton – ORIGINAL mejdan – 4.12.2010 – set time: 01:00

 
Original - squadra azura Original - Beardyman, X-Press 2, Judge Jules a Tom Middleton v SaSaZu!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016