PARTYINFO

 

EXPECTATION - CHRISTMAS EDITION

Datum konání:
23.12.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
MCB (the Progressive Brothers, idj.cz/mcb), David Justian (Fun 1 Radio, davidjustian.net), Carrione aka DieselPhunk (iRádio Sensation Factory, djcarrione.com)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
21:00 - 00:00 MCB
00:00 - 02:00 David Justian
02:00 - 04:00 Carrione aka DieselPhunk
 
 
Expectation - Christmas edition v klubu Styx!

Vánoční edice párty Expectation se blíží, přijďte oslavit Vánoce s přáteli do Smart Clubu Styx, který se nachází na adrese Sokolovská 144/349 Praha 8. Tentokrát si MCB & David Justian, kteří pro Vás akci připravují nachystali několik překvapení...

 

Jako speciální host zde tentokrát vystoupí zástupce českého internetového trance & progressive rádia Sensation Factory, DJ jenž má za sebou více než 10 let hraní po klubech a parties a také produkční a promotér mnoha zajímavých akcí - Carrione aka DieselPhunk.

 

 

A další vychytávky? Můžete se těšit na našláplý tepající masívní sound, vychytanou hypnotizující videoprojekci, čerstvé ovoce na baru a speciální promo CD jako malý vánoční dárek.

 

 

Nevšední undergroundový design klubu a především překvapivě přátelská atmosféra a pohodoví lidé jsou zárukou perfektního mejdanu. Přijďte se odreagovat po hektických zasněžených předvánočních dnech, těšíme se na vás Expeteam.

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016