PARTYINFO

 

RED BULL MUSIC ACADEMY - INFOSESSION & CLUBNIGHT

flyer
Datum konání:
09.12.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
Matt Black, Dorian Concept, dBridge, Roska, Jeff Milligan, more
Info:
http://www.redbull.cz...
Popis:
start 18:00, vstup 100/150/200 czk
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Live Streaming z Red Bull Music Academy Clubnigt v MeetFactory již dnes RBMA Clubnight již ve čtvrtek v MeetFactory Jak se líbilo Čechům na Red Bull Music Academy
Roska: "Underground neexistuje, vše je globální"

Londýnský producent Roska přijede příští čtvrtek 9. prosince do Česka na Red Bull Music Academy Club Night. Vystoupí v klubu Met Factory spolu s dBridgem, Mattem Blackem, Dorian Concept a Jeffem Milliganem.

 

 

Nedávno jsem viděl dokument o londýnské elektronické undergroundové scéně. Oslovili tě filmaři jako jednu z vůdčích postav tohoto žánru?

Já bych neřekl, že jsem nějaká zásadní postava, jen dělám, co mě baví. Jen fajn, že se to libí lidem a je fantastické, že jich je tolik.

Je vůbec dnes ještě možné mluvit o nějakém undregroundu?

Ne, absolutně ne. Říkal jsem to i před natáčením a po tom ve filmu. Internet "zabil" underground, všechno je dnes globální. Ale neznamená to, že vše je mainstream. Funk vždy bude stát mimo hlavní proud a bude zajímat jen úzký okruh lidí.

Jak vlastně vidíš budoucnost funku?

Poslední dva roky pro něj byly dost určující. Objevilo se několik zásadních postav, které ho definovaly pro další léta. Sice někteří tito producenti zároveň rychle zmizeli, ale nechali po sobě velkou stopu. Funk miluju, protože se v něm pořád něco děje. A věř, že toho bude stále dost.

Ve středu přijedeš do Prahy na hudební workshop před Red Bull Music Academy. Co si o tomto projektu myslíš?

Mám rád jak Academy, tak Red Bull, dává křídla))). Vážně, Academy je pro mě nedílnou součástí celého roku. Před časem se mi ani nezdálo, že na ní budu učit mladé talenty dělat muziku. Jsem rád, že jim můžu poodkrýt pokličku svýho hrnce.

 

Pro velký zájem je již Infosession s workshopy v 18-21 hod obsazena. Hlavní sál, kde ve 21h začíná Red Bull Music Academy ClubNight, však zůstává otevřen a těší se na Vaši účast.

 
RBMA v Praze: proběhne Infosession a ClubNight v pražské MeetFactory

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z RBMA Clubnight od Myclicka Report z RBMA Clubnight od Katky
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016