PARTYINFO

 

MORTAL COMBAT – FAMOUS TECHNO NIGHT

Datum konání:
18.12.2010 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Pavel Krejdl, Radan Just, Rado, Toper, Nemesys, Dip, NO:ON
Popis:
vstup 99 czk
 
 
Mortal Combat v ostravském Fabricu!

Dne 18. 12.2010 se koná již 13 pokračování legendární Techno party - Mortal Combat, která poprvé ve své historii zavítá do světově proslulého Ostravského klubu Fabric.

 

 

MORTAL TECHNO COMBAT 13
Jsme rádi, že pozvání na tuto výjimečnou akci přijal osvědčený DJ české taneční scény Pavel Krejdl, který vás určitě vtáhne do pravého nekompromisního techna. Line-up doplní o své barvité sety také velikáni DJ Raa.o a Radan Just. Dále se uvedou velice oblíbení a energičtí DJ RADO vs DJ TOPER ve svém combo setu a v neposlední řadě nová krev tvrdého underground techna DJ NEMESYS a DJ NO-ON. Párty na které se opět sejde mnoho super lidí z Moravskoslezského kraje startuje v sobotu od 20:00 do neděle 5:00. Ale nebojte se to není vše! Připravili jsme bonbónek pro ty, kteří budou mít ještě dostatek energie v podobě AFTER PARTY - která začne v neděli od 5:00 do? (změna vyhrazena)

AFTER:
se koná ve velice stylovém a pohodovém klubu COFEE SHOP na ulici Stodolní hned vedle vlakové zastávky :). představí se perfektní čtveřice DJ-s z Moravskoslezského kraje ,kteří Vás nenechájí jen tak usnout : DJ Tano (irinoik), DJ Kany, DJ Ramill.Ness a DJ Kat.o Moris.

SOUTĚŽ:
A protože jsou vánoce tak máme pro vás i pár dárků v podobě soutěže o luxusní ceny kde se opět můžete projet v 7 metrové bílé limuzíně a dále získat zajímavé věcičky z devotionshop - podrobnosti najdete zde.

DALŠÍ INFO:
Klub Fabric nabízí velice solidní zvuk na světové úrovni, kapacitu 500 lidí, 2x laser, Light show, Led panels, LCD panel, deco , 2x bar, šatnu, fotbálek, relax zónu :)
Vstup: 99,- Kč

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016