PARTYINFO

 

RARA AVIS - ZRUŠENO!

Datum konání:
07.12.2010 - úterý
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Rara Avis
Popis:
vstup 120/160 czk
 
 
Dean (ex-IAMX) se se svým projektem CBk/nc představí jako host Rara Avis

Před pěti lety odjel Dean Rosenzweig ze Spojených Států. Hledal inspiraci pro své umění a svou hudbu, cestoval Evropou, našel Berlín a našel sebe. A po několika vystoupeních se našel znovu jako kytarista projektu IAMX. Následující čtyři roky strávil na koncertních šňůrách s IAMX a na samostatných deejayských vystoupeních.

 

Přesně před rokem se Dean rozhodl od IAMX odejít. Takřka ihned si založil sólový projekt DJ CBk a začal skládat věci pro první album. Poohlédl se také po nějakém klávesistovi, který by byl ochoten pomoci mu při živém hraní, jenže toto hledání se prozatím ukázalo jako marné a další deejayské vystoupení klepala na dveře, proto tento nápad odložil.

Než odjel na turné, podal si inzerát a pronajal svůj byt a studio Megg Moralesové. Když se poté vrátil, jeho byt byl plný hudby jeho nové nájemnice. Tracky, které Megg na jeho vybavení složila, byly temné, drsné, ovlivněné metalem… a opravdu skvělé! Přitom elektronickou hudbu předtím skoro neznala. A z kombinace techna a elektra, které vytvářel Dean, a z rockové nespoutanosti Megg se zrodilo duo CBk/NAkED CUDDLEZ.

Megg a Dean stihli skládat hudbu během koncertování v Čechách a Polsku, zároveň se Dean stačil o Megg dozvědět, odkud vlastně přišla. V mládí byla modelkou a dokonce se v Americe účastnila modelingové reality show, záhy jí však došlo, že nechce být středem pozornosti. Bavilo ji vyjadřovat se hudbou a uměním. Proto se z Hollywoodu přestěhovala do Brooklynu a skládala metalové a grungové skladby pro svůj projekt Reckless Redemption. A nakonec se podobně jako Dean rozhodla přestěhovat se do města, v němž umění vždycky vzkvétalo, do Berlína. Pak už její cesta vedla k Deanovi, k CBk/Naked CUDDLEZ, k novým hudebním žánrům a novému způsobu uplatnění svých hudebních nápadů.

CBk/NAkED CUDDLEZ jsou dva výrazní umělci spojující punk a taneční hudbu, jsou živí, pořádně nahlas a nakažení uměleckým podhoubím Berlína. Vy je budete moci vidět 7. prosince v Lucerna Music Baru spolu s domácí kapelou Rara Avis.

Vstupenky jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal a v pokladně Lucerna Music Baru za 120,- Kč + poplatky, na místě za 160,- Kč.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016