PARTYINFO

 

NIGHTPHUNK - 10TH ANNIVERSARY!

Datum konání:
04.12.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Juan Sanchez (nl), Lucas Hulan, Lumiere, Braun, Biscuit, Subgate
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
Line-up:
22:00 - 23:30 BISCUIT (Nightphunk Recordings)
23:30 - 01:00 LUCAS HULAN (Nightphunk, Roxy Prague)
01:00 - 03:00 JUAN SANCHEZ (Great Stuff, Kling Klong - NL)
03:00 - 05:00 Braun & Lumiere (Nightphunk Recordings)
05:00 - 06:00 Subgate (Beefphunk)
 
 
Výročí Nightphunk - last info!

Roxy Promotion a Nightphunk Recordings uvádí 10té výročí párty Nightphunk v pražském klubu Roxy. Jako speciální host vystoupí vynikající holandský producent a DJ Juan Sanchez. Dále se představí residenti Lucas Hulan, Braun, Lumiere, Biscuit a Subgate. Mužete se těšit nato nejlepší nejen z house music a možná příjde i kouzelník.

 

 

Takže nazapomeňte již tuto sobotu se koná velká narozeninová oslava party Nightphunk ve velkém stylu. Pro všechny tancechtivce je stup je do 23hodin zcela zdarma, poté je vstup za krásných 150czk. Nightphunk Recordings si pro vás připravil spousta cool music a do budoucna se mužete těšit na nové releasy od lidí jako např: Herb LF, Stratasoul, Petr K and Lucas Hulan, Lumiere, Braun, Haberland, Da Sunlounge, Shades Of Gray a spousta dalších. Nightphunk vám děkuje za spoustu skvělých parties, které by bez vás nefungovali. Těšíme se do budoucna na spousta dalších užasných akcí. Děkujeme za podporu. Naviděnou již tuto sobotu v Roxy. C'mon Let's Dance!

All Time Guest DJs: Style Of Eye, Omid 16B, Harold Heath, Asad Rizvi, Da Sunlounge, Phil Hartnoll, James Zabiela, The Littlemen, Daniel Poli, Jevne Miller, DJ M3, DJ Fresh, Loutka, Tráva, Ladida, Pat Heart, Braun Lumiere, Moskito, Lillou, Baloo, Rescue, Canobee, Soda, Box, The Tchendos, Jan 2, Charlie One, Dusan Only One, Malkao, Chris Sadler, Javas, Kel Quadrant, Face Aka Myclick, Biscuit, PC, Southwork DJs, Nipp, Zip Orchestra, DJ Large, Petr K, Tvyks, Gonza, Jan Berdych, DJ T9, resident Lucas Hulan a mnoho, mnoho dalších DJs a Artists....

 
Nightphunk slaví 10 let!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016