PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
18.12.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Brookes Brothers (uk), IM Cyber, Brooklyn, 2K & Sweg (shadowbox.cz)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
 
 
Brookes Brothers již tuto sobotu na Bushi!

Vánoční Bush s Brookes Brothers. Jako support vystoupí resident DJ Im Cyber. Dále Brooklyn a za Shadowboxu 2K a Sweg. O Vjing se postará Quark/Astral d.Vision. Od té doby, co se poprvé objevili na drumandbassové scéně urazili Brookes Brothers velmi dlouhou cestu. Dnes bezpochyby patří ke špičce světového drumanbassu. V roce 2007 duo podepsalo exklusivní smlouvu s Breakbeat Kaos a začalo sbírat jeden úspěch za druhým. Najednou se dostali do pozice, o které se může mnohým jen zdát.

 

 

Jejich debutová pecka na BBK Hard Knocks Mistakes zvedla obrovskou vlnu nadšení a spolupráce jim nabídly hvězdy formátu Andyho C, Grooveridera, ale i Zane Lowe a Pete Tong z BBC Radia 1. Vrchol nastal v roce 2008, kdy začali spolupracovat s Culture Shock z labelu Ram Records a  s Dannym Byrdem z Hospital Records. Jejich společné úsilí vyvrcholilo hitem Goldrush a sklidili tak obrovský úspěch u všech kritiků. Po remixu J Majika & Wickamana Crazy World  se začaly nabídky na spolupráci jen hrnout.  A předělávka Star Guitar byla dalším hitem do sbírky.

Pokud do téhle chvíle o nich někdo pochyboval, tak nahrávka Tear You Down, rozhodně všechny pochyby smetla. Neskutečné 2 týdny se držela na první příčce taneční hitparády Radia 1 a dalších 15 týdnů figurovala v top 20. Získala titul „Nahrávka týdne“ a Sara Cox z BBC Radia 1 poznamenala: „toto je jednoznačně celosvětový úspěch, o kterém mnozí můžou jen snít!“ Od té doby remixují pro hvězdy formátu Normana Cooka a Chase & Status. A tím se usadili na špici drumandbassové scény.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016