PARTYINFO

 

MICHAEL GRAY @ MECCA PRAGUE NYE

Datum konání:
31.12.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Michael Gray (uk), Lafayette, Macio, LPD
Popis:
vstup 690/790/890/990 czk, vip 2490 czk
 
 
New Years Eve with DJ Michael Gray

Závěr roku se kvapem blíží a my jsme pro Vás připravili silvestrovskou oslavu, která bude letos stát opravdu za to. Z Londýna k nám totiž dorazí hvězda NO.1 – DJ Michael Gray, který v Čechách vystoupí úplně poprvé!. Na taneční scéně se snad nenajde člověk, kterému by jméno Michael Gray nic neříkalo a to především díky jeho mega hitu Weekend, který v roce 2004 doslova zboural celý svět. Michael Gray na sebe poprvé výrazně upozornil coby polovina projektu Full Intention, kde spolu s Jon Pearnem remixovali přední popové umělce jako Jennifer Lopez, Jamiroquai, Mariah Carey anebo třeba George Michaela.

 

Tahle spolupráce mu také vynesla nominaci na Grammy a Michaelu Grayovi tak otevírá dveře své sólové produkce. Když se z rádia poprvé ozval ten návykový vokál „I can’t wait for the weekend to begin...“ způsobilo to doslova revoluci ve všech světových žebříčcích a Michaelovi se podařilo to, po čem řada producentů jen sní a sice alespoň na chvíli propojit klubovou a komerční taneční scénu. Následoval neméně slavný singl Borderline, nespočet remixů a také spolupráce s BBC, to vše doprovázeno masivní podporou zásadních umělců jako Pete Tong, Roger Sanchez, Judge Jules, David Morales nebo Eric Morillo. Takový úspěch pochopitelně raketově zvyšoval poptávku po Michaelovo vystoupení a tak Michael Gray za poslední roky několikrát doslova obletěl svět a jeho jméno se objevilo na plakátech těch největších světových klubů, nemá asi ani smyl je vypisovat, hrál prostě téměř všude. Na hlavním podiu doplní Michaela dvojice rezidentů klubu Mecca – DJ LAFAYETTE a DJ MACIO. Druhou stage rozvlní v rytmu R’n‘B DJ LPD z partičky Funky Doggz Squad.

Začátek: 22.00 / Welcome drink do půlnoci zdarma!

CENY / PŘEDPRODEJ:

01.11. – 30.11. 2010 - 690,-CZK

01.12. – 20.12. 2010 - 790,-CZK

21.12. – 30.12. 2010 - 890,-CZK

31.12.2010 - 990,-CZK

VIP - 2490,-CZK

Vstupenky jsou k dispozici v klubu, nebo na portálech:

www.ticketstream.cz, www.ticketpro.cz, www.ticketportal.cz

(Koupí VIP vstupenky nevzniká automatický nárok na rezervaci stolu ve VIP sekci, rezervace stolu je podmíněna minimální konzumací lahve šampaňského na jednu osobu nebo lahve tvrdého alkoholu na dvě osoby, anebo konzumace v hodnotě 1.500 Kč na jednu osobu. Při rezervaci stolu bude pro hosty zdarma připraveno malé občerstvení.)

 
Vstupenky na silvestr v Mecce na našem shopu!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016