PARTYINFO

 

SOUNDCREAM 3RD. ANNIVERSARY

flyer
Datum konání:
11.12.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Mike Trafik, Macio, Texx, Face, Moo
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Mike Trafik: “Taneční hudbu si kupuju už hrozně dlouho!“ DJ Moo dalším narozeninovým dárkem sobotní párty SoundCream
Mike Trafik (PSH) v ekluzivním houseovém setu!

Už v sobotu oslaví klubová noc rezidentní trojky djů Macia, Texxe a Myclicka v Mecce svoje třetí narozeniny. Speciálním hostem bude přední postava českého hip hopu, Dj Mike Trafik z PSH, který se předvede v exkluzivním houseovém setu. Holky mají vstup zdarma, dá se tedy očekávat docela nažhavenej mejdan.

 

 

DJ MIKE TRAFIK

DJ a producent skupiny PSH, rádio DJ a tvůrce urban music pořadu BLACK STARR rádio show (Expres rádio 90,3 FM) - nejposlouchanější urban rádio show relace v českých rádiích fungující od roku 2005. DJ Mike Trafik je jeden z nejvyhledávanějších  djs současné urban scény, který do svých setů míchá kromě hip hopu, RnB a Mash ups styly jako 70s, 80s, disco, elektro, happy house. V roce 2004 jako jediný DJ z území bývalého Československa dosáhl na djský titul ITF Europe Champion. V roce 2004, 2005 a 2006 v anketě časopisu Report (Žebřík) jako 5 nejoblíbenější DJ v ČR. Jako producent je jeden z nejvyhledávanějších pro svou originalitu a hitovost. Tvoří ve svém pražském studiu Starworks

Start kariéry se datuje od roku 2001, kdy začíná sbírat zkušenosti na prvních DJských soutěžích, v roce 2002 se připojuje jako jediný new comer DJ k rezidentním DJs Wichovi a Orionovi na legendární noci v klubu 007 v Praze. Píše se rok 2003 a DJ Mike Trafik se stává oficiálním členem kapely PSH a podruhé obhajuje svá druhá místa v již legendární DJ soutěži ITF.

V roce 2004 vyhrává v Praze na evropském finále ITF (International Turntable Federation) titul Europe Champion. V roce 2005 už v DJ teamu Questablist s Fiveem a DJ Arsenem vyhrává jak sólo kategorie, tak týmový titul ITF Czechoslovakia a dohromady tak zakončuje svoji pestrou soutěžní kariéru.

Jeho vizitkou jsou dnes již nesmrtelné scratche v hitech Praha remix /PSH, 2002/; Teritorium /Orion, 2003/; Step up /DJ Wich 2004/. Po této tečce se naplno vrhá do produkce pro svoji kapelu další intreprety z labelu Bigg Boss i mimo něj. Mimo jiné pro Daru Rolins, Moju Reč, Zverinu a další. Je obsazován jako support DJ pro největší jména, která navštěvují Českou republiku...

Vystupoval na koncertech SNOOP DOGG (USA), THE GAME (USA), KELIS (USA), FUN LOVIN´ CRIMINALS (USA), SIAN SUPA CREW (FR), DE LA SOUL (USA), DJ AFRIKA BAMBATA (USA), FURIOUS 5 (hip hop pioneers, USA), GZA (Wu-Tang Clan, USA), DJ PREMIER  atd.

 
Klubovka SoundCream oslaví v sobotu už třetí narozeniny – Exkluzivní houseový set zahraje guru českého Hip Hopu – Mike Trafik!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016