PARTYINFO

 

SOUNDCREAM 3RD. ANNIVERSARY

flyer
Datum konání:
11.12.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Mike Trafik, Macio, Texx, Face, Moo
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Mike Trafik: “Taneční hudbu si kupuju už hrozně dlouho!“

Mike Trafik ze slavných PSH bude hlavní hvězdou sobotního mejdanu SoundCream v klubu Mecca, který vstoupí už do čtvrtého roku fungování a to si samozřejmě žádá nějaký ten speciální set. Takže už žádný hip-hop, hrát se bude house! Těsně předtím, než se Michal postaví za mixážní pult, položili jsme mu pár všetečných otázek... Tak hezké čtení a stavte se na drink!

 

Ahoj Michale, na SoundCreamu se předvedeš jako houseovej a electro DJ, je to pro tebe výjimečný?

V podstatě ne.  Taneční hudbu si kupuju už hrozně dlouho, mám jí rád a doma si jí pouštím už roky, občas si nějakou dám i v klubu, podle nálady...

 

 

Vydal jsi teď desku HPTN vol. 2, ale ta je vlastně jen sampler novejch remixů starších věcí, jak to vypadá s nějakým dalším materiálem?

Deska je teď venku teprve pár dnů a já si v tenhle moment dávám od práce ve studiu malinko voraz, ale zase ne moc dlouho, protože v nejbližší době mě čeká natáčení a celková výkonná produkce Vladimirovy druhý sólo desky.

S PSH jste měli k poslední desce Epilog na český poměry dost netradiční promo, kdy jste ohlásili svůj konec. Jak jde prodej smažáku? :)

My tu muziku děláme stejně jenom pro prachy. Já pro radost prodávám hamburgery, Vorel taxikaří a Láďa hlídá fesťáky.

Už je jasné, v jaké podobě budete fungovat dál? Změníte název nebo pojedete pořád jako PSH?

Název se mění na Pořádně Seřezaná Hnědka.

Když hrál na SoundCreamu Orion, líbilo se mi, že hrál hodně hiphopově“, scratchoval, dával hodně rychlé mixy. Co máme čekat od tebe?

Chvilku jsem teď trénoval, tak snad bych mohl taky předvést pár scratchů. Nech se překvapit.

texx

 
DJ Moo dalším narozeninovým dárkem sobotní párty SoundCream Mike Trafik (PSH) v ekluzivním houseovém setu! Klubovka SoundCream oslaví v sobotu už třetí narozeniny – Exkluzivní houseový set zahraje guru českého Hip Hopu – Mike Trafik!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016