PARTYINFO

 

CLIMAX

Datum konání:
25.12.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Sadler (www.chrissadler.cz), Madman, Dan Cooley (radio 1)
Popis:
start 22:00
 
 
Poslední Climax tohoto roku již v sobotu!

Poslední Climax roku 2010 bude v režii českých Djs. Tentokrát si rezident Chris Sadler pozval dva hosty – Madmana a Dana Cooleyho z Radia 1.

 

 

Madman, vlastním jménem Jan Dvořák, působí na taneční scéně od roku 1998. Začínal v malých klubech, ze kterých se pomalu přesouval k větším akcím. Jeho sety jsou velmi oblíbené především diky jejich rozmanitosti. Proto je také velmi těžké ho zařadit do nějaké určité škatulky. Madmanovy sety jsou mixem tracků houseu, tech-houseu, progressive i breakbeatu. Je také znám jako polovina Djského dua Music Madness, ve kterém spolupracuje s Djem Rajuem. Tato dvojka má velký úspěch nejen v Čechách, ale v posledních letech vystoupili i na několika velkých zahraničních akcích. V současné době je rezidentem několika pražských klubů. Například Chapeau Rouge nebo Studio 54.

Vyražte tedy na poslední Climax tohoto roku, který je navíc zdarma. Je jasné, že na párty v režii  Chrise Sadlera a jeho skvělých hostů – Madmana a Dana Cooleyho, se rozhodně nebudete nudit a odnesete si skvělý hudební zážitek.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016