PARTYINFO

 

SILVESTROVSKÝ KARNEVAL ANEB DALŠÍ ROK JE V PRDELI

Datum konání:
31.12.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Michael C, Bon Finix, Pete Walk, Adam Cloud, Lazy & Doctor, Zajíc
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 20:00, vstup 300/350 czk, na místě 450 czk
 
 
Silvestrovský Karneval aneb další rok je v Prdeli!

Další rok je za námi a v Prdeli je pro Vás připraven Silvestrovský mejdan s názvem „Silvestrovský Karneval aneb další rok je v Prdeli“. Tento večírek začíná už ve 20:00 a bude zde pro vás připraven velice pestrý a kvalitní line up, který nikoho nenechá chladným. Silvestrovské pozvání přijal top czech  DJ a producent, který sklízí nemalé úspěchy se svojí produkcí jak u nás, tak i v zahraničí – www.djmichaelc.com. O skvělou zábavu se dále postarají rezidenti klubu Prdel a to jmenovitě: Bon Finix, členové projektu Proud-M – Pete Walk a Adam Cloud a objev roku 2009 v anketě DMA – Lazy & Doctor. Horní barovou stage obsadí DJ Zajíc, který zahraje současné hity - disco a RńB, ale i klasiku 80´s a 90´s, takže si všichni přijdou na své.

 

Jak již název silvestrovské party napovídá, ponese se tato noc v duchu karnevalu, takže přijďte všichni v maskách a v kostýmech, aby byla PrdelJ A navíc, kdo budeme mít masku nebo kostým, získá zvýhodněné vstupné za cenu 300,- Kč. Dále bude připravena speciální tombola o skvělé ceny a pak originální videoprojekce a dekorace. Celou noc se o vás budou starat sexy hostesky! V ceně vstupu budete mít k dispozici malé občerstvení ve formě rautu a ještě dostanete malou láhev sektu!

 

 

Vstupy: Pro první 100 lidí, kteří napíší na tento email: silvestrvprdeli@seznam.cz , získají zvýhodněné vstupné za cenu 300,- Kč. Prosím uvádějte do emailu svoje jméno příjmení, tel. číslo a email. Tyto vstupenky budou k vyzvednutí po tel. dohodě v Clubu Prdel na baru. Dále máte možnost koupit vstupy v předprodeji v jakékoliv pobočce Ticketstreamu a přímo v klubu Prdel za 350,- Kč, nebo na místě s maskou 300,- Kč a bez masky 450,- Kč.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016