PARTYINFO

 

DRUM AFFECTION

flyer
Datum konání:
07.01.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
Artificial Inteligence & Jenna G (uk), Ros (pl), P.no, Freakox, 2K, Wash!, Sayuz
Info:
http://www.drumaffection.cz
Popis:
start 22:00, vstup 179/250 czk
Line-up:
21:00 2K
22:30 Sayuz
23:30 Ros
01:00 Artificial Intelligence feat. Jenna G
03:00 P.no
04:00 Wash!
05:00 Freakox
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Drum Affection již dnes - poslední informace a line up

Pátek už je tady a kromě zveřejnění line-upu bychom vám rádi představili hosty na dnešní Drum Affection. Glenn Herweijer a Zula Warner a.k.a. ARTIFICIAL INTELLIGENCE pocházejí ze severní části Londýna, kde také kolem roku 2000 dávají dohromady své plány jak, dle jejich vlastních slov, rozšířit hudbu co nejdál a nejhlouběji to jde. Jejich produkce byla z počátku spíše temnější a tvrdší, když jim vychází v roce 2003 první pecky na V Recordings a Commercial Suicide. Poté už se jejich flow nechává strhnout ladnými melodiemi a lehčím beatem nastupujícího dnb žánru „liquid“.

 

V tomhle období (roky 2004-2006) vydávají především na Good Looking Recordings a Liquid V po boku takových jmen jako Marky, High Contrast a další. Od této doby až do současnosti se ustálili na vrcholu nejen UK dnb scény a jejich tracky se dostali na nejvyšší úroveň hudební kvality. V Čechách se představí tento víkend úplně poprvé, takže lze očekávat, že si svoje vystoupení náležitě užijou a o krásný set v jejich podání spojený s vydáním nového LP “Stand Alone“ by jste se rozhodně neměli nechat připravit.

 

 

Doprovázet je bude jedna z nejtalentovanějších drum’n’bassových vokálistek – JENNA G. Tato slečna z Manchesteru má za sebou spoustu spoluprácí, díky kterým je její hlas známý na celé drumadnbassové scéně. Na Zincově labelu Bingo vydala album “For lost Friends” na kterém se podíleli Chase & Status, Logistics, Kabuki či Zinc. Její zpěv můžete slyšet v trackách producentů jako je Goldie, Nu:tone, The Qemists, Friction, Commix, Netsky, Clipz a Artificial Intelligence.

Dalším zahraničním umělcem bude polský Dj a producent ROS jehož kariéra si nezadá s největšími jmény UK scény. Vytupoval totiž po boku LTJ Bukema na jeho turné, které mělo zastávku i v londýnském Fabricu a mnoha dalších anglických klubech.

www.drumaffection.cz

AKCI PODPORUJE SKATESHOP.CZ A GROWSHOP.CZ

 
Artificial Intelligence & Jenna G headlinery lednové Drum Affection!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Drum Affection s Artificial Intelligence a Jennou G od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016