PARTYINFO

 

CONFERENCE

flyer
Datum konání:
24.01.2011 - pondělí
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Andreya Triana
Info:
http://www.cnfrnc.cz
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Andreya Triana poradí, jak se dostat s Red Bullem do Tokya
Andreya Triana vyráží na evropské turné

Ve francouzském městě La Chapelle sur Erdre nedaleko Nantes ve čtvrtek začne evropská část světového turné Andreyi Triany. První dáma labelu Ninja Tune má zatím v diáři dvacet šest koncertů po Starém kontinentu. V Praze se objeví už v pondělí!

 

Z Francie na chvilku do Německa, a pak do Prahy. Odtud do Slovinska, potom zase na skok do Německa a návrat do Francie. Celkem bude vokalistka projektu Bonobo na šňůře propagující její debutovou desku Lost Where I Belong vystupovat v devíti zemích. Převážně jde o klubové koncerty, objeví se ale i na několika festivalech, například na jazzové přehlídce Cheltenham Jazz Festival v britském Cheltenhamu.

Už toto pondělí nastupující soulová superstar, jak předvídají Trianinu budoucnost někteří novináři, vystoupí na Conference v Paláci Akropolis. Malou ochutnávku nové hvězdy britského labelu Ninja Tune dnes večer nabídne Radio 1 v pořadu CD Nonstop.

Předkapelou Andreyi Triany v Praze budou elektrojazzoví S.O.I.L. v čele s charismatickou zpěvačkou Zuzanou Kropáčovou. Zajímavá skupina před dvěma lety vydala album Looking Back, které se v hitparádě respektovaného rádia Listen to Europe dostalo mezi nejlepších 40 desek vydaných v roce 2008 v celé Evropě.

Vstupenky na první Conference roku 20.11 s Andreyou Trianou jsou v prodeji v sítích Ticketpro a Ticketportal za 445 korun. Lístky bez manipulačního poplatku jsou k dostání v pokladně Paláce Akropolis.

Více na: www.cnfrnc.cz

 
Andreya Triana: "Za cenu od iTunes jsme se celý den plácali po zádech" Kdo je zpěvačka, která uhranula Bonobo? Dvojitý úspěch Bonobo v iTunes Awards Andreya Triana, hlas Bonobo, se vrací do Prahy

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Conference s Andreya Triana od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016