PARTYINFO

 

BEGGATRON BOOMBOX

Datum konání:
19.01.2011 - středa
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Ghonzales (beatcase), Tuco (meanbucket.net), Denior
Live:
Foreign Beggars (uk)
Popis:
vstup 300/370 czk vip 700 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Koncertní ďábelství Foreign Beggars 19. ledna v Praze

Do Prahy se chystá objev Hip Hop Kempu 2010 - britská kapela Foreign Beggars. Jejich fatální live show už by stěží trumflo i přistání mimozemšťanů, freestyleujících ve Svahilštině. Takový gejzír energie tady totiž ještě netryskal. Teď se plní sen jejich fanoušků, kteří od té doby prosí o další show - Foreign Beggars poprvé přijíždí do klubu. Když se smíchá mocný dubstepový beat, hustý hlas alá MC Metropolis, nehorázný double time rap alá Orifice Vulgatron a jejich energie alá 'jsem jak Godzilla, když si dá čáru', máme tu čest s velice výbušnou směsí. Jak tohle dopadne, je ve hvězdách.

 

 

Už od alba 'Asylum Speakers' bylo jasný, že parta Foreign Beggars je prostě jinde. Společný singl 'Hold On' s legendou UK rapu jménem Skinnyman dal vyniknout jak jejich citu pro zvláštní beaty, co předbíhají svou dobu, tak spitfire rapu alá Orifice Vulgatron, který předbíhá úplně všechno. Když jsme se na Kempu 2005přesvědčili naživo, že jejich deska nelhala, čekali je všichni záhy na trůnu UK urban music.
Věci ale nešli až tak rychle a až tak úplně hladce. Album 'Stray Point Agenda' by od kohokoliv jiného vzbudilo jistě nadšené reakce, ale od FB Fam se prostě čekalo více. Foreign Beggars ale nezatrpkli, dál objížděli zeměkouli na svém nekonečném turné a brousili master piece, který přišel s další deskou - 'United Colors Of Beggatron'. Všechno se to propojilo, zapadlo do sebe a začalo dávat smysl. Vzniklo monstrum utržený z řetězu. Monstrum z vrcholu potravního řetězce, co požírá veškerou slabotu. Foreign Begars jsou jak perfektní kombinace. Geniální výsledek generací cíleného křížení. Foreign Beggars jsou aktuální vrchol rapové evoluce. Spojují kořeny, Dillovský sound a odkazy na minulost s nejlepšími klubovými beaty současnosti i budoucnosti... Stačí si poslechnout první singl 'Contact' s holandskými drum n bassovými specialisty Noisia a právě jste se namotali. Dát místo prvního refrénu jen basu, to chce opravdu solidní beat a basu.


19.Ledna 2011 v Lucerna Music Baru se na mejdanu Beggatron Boombox kruh uzavírá. Po dvou smrtících smrštích na Hip Hop Kempu, kde se vždy změnili v černého hřebce fesťáku. Po dvou koncertech, které sami označují za jedny z nejdůležitějších v jejich kariéře. Po společném tracku 'Reign In Blood' s DJ Opiouna jeho albu 'CUTalogue' konečně show v klubu, kde budou všichni jen kvůli nim. Foreign Beggars se vrací na místo činu, aby to tu definitivně zabili na klubovém mejdanu, který už teď slibuje apokalyptické rozměry. Chcete vidět jak Orifice Vulgatron aka Malej a šikovnej lítá po stagy jak tasmánskej čert s beranicí na hlavě a šíleným výrazem v tváři si vychutnává otevřené tlamy nestíhajícího publika, která už čeká jen na to, až se změní v modrou šestirukou potvoru z klipu 'Contact'? Tak se vidíme 19.Ledna vLucerna Music Baru na Beggatron Boombox. Blau. 

www.foreignbeggars.com
www.myspace.com/foreignbeggars
www.dentedrecords.com

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016